Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Bravúros védésekkel a legjobbak között

2023. november 20. 11:24
A magyar férfi labdarúgó-válogatott 3-1-re nyert a vendég montenegróiak ellen az Európa-bajnoki selejtezősorozat vasárnapi zárófordulójában, amellyel egyúttal bebiztosította csoportgyőzelmét is. A mérkőzés egyik hősével, Dibusz Dénessel portálunk a közelmúltban exkluzív anyagot forgatott.

A magyar kapus parádés teljesítménye elengedhetetlen volt a győzelemhez; a mérkőzés második játékrészében egymás után négyszer is hárított. Az index kérdésére Dibusz Dénes elmondta, az utolsó tíz-tizenöt perc nagyon eseménydúsra sikeredett, de nagyon örülök neki, hogy sikerült mindannyiszor védenie.

Azért legyünk őszinték, hogy amikor egymás után jöttek a lövések, az utolsó labdánál szerencsém is volt, hiszen gyakorlatilag üres kapu volt már a montenegrói játékos előtt, de nem találta el jól a labdát, és a kezemben kötött ki. Örülök neki, hogy én is hozzá tudtam tenni a magamét, de a csapat megharcolt azért, hogy ilyen eredménnyel zárjuk ezt a mai mérkőzést és a selejtezősorozatot is. Nagyon nagy munkát tett bele mindenki. Végig csapatként funkcionáltunk, és szerintem mindenki büszke lehet erre az eredményre

nyilatkozta az indexnek a Ferencváros hálóőre, majd rámutatott, nem riadnak vissza senkitől, bárkivel fel tudják venni a versenyt. Marco Rossi együttese a naptári évet is veretlenül zárta, ami csakugyan történelmi sikernek számít.

Dibusz Dénes, a magyar válogatott kapusa a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők tizedik, utolsó fordulójában, a G csoportban játszott Magyarország – Montenegró mérkőzésen a budapesti Puskás Arénában 2023. november 19-én. MTI/Hegedüs RóbertDibusz Dénes, a magyar válogatott kapusa a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők tizedik, utolsó fordulójában, a G csoportban játszott Magyarország – Montenegró mérkőzésen a budapesti Puskás Arénában 2023. november 19-én. MTI/Hegedüs Róbert

„Azt gondolom, hogy nem kell tartanunk senkitől. Az érezhető, hogy ez a válogatott épül, fejlődik!”

Portálunk, a vehir a közelmúltban exkluzív anyagot forgatott a válogatott kapusával, amely az alábbi linken megtekinhető.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.