Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Játsszon velünk és tesztelje tudását az ételek világában!

2023. november 16. 16:00
Ön mennyire mozog otthonosan a konyhában? Mikor étteremben jár, tudja pontosan, hogy hogyan készül a választott étele, vagy hogy mi a története? A Vehír legújabb kvízjátékában most értékes nyereményekért tesztelheti ezt a tudásását.

Ha a következő 12 kérdésből legalább 8-ra helyesen válaszol, akkor ön is részt vehet a sorsoláson, melyen három darab kétszemélyes vacsorameghívás egyikét nyerheti meg Veszprém neves éttermeinek egyikébe, a GUSTO 13, a Historia Malomkert és a Lohonyay étterem felajánlásából.

A kvízjáték november 30-ig tart, sorsolás december 1-én.

vehir.hu
további cikkek
Tihanyban az egyik házból alternatív univerzum nyílik egy világba, ahol minden legó Tihanyban az egyik házból alternatív univerzum nyílik egy világba, ahol minden legó Egy nyolcéves kisfiú fejéből pattant ki pár éve az ötlet, hogy házuk tetőtéri részén miért nem rendeznek be egy legó univerzumot. A gyermeki ötletből aztán nagyon hamar valóság lett, ma pedig egy tihanyi házban megelevenednek többek közt a Harry Potter, a Star Wars szereplői, vagy egyszerű mindennapi élethelyezetek is, mind-mind legóból. 2024. április 4. 21:29 Tesztelje tudását Veszprém történetéből és nyerjen wellness élményt! Tesztelje tudását Veszprém történetéből és nyerjen wellness élményt! Veszprém gazdag történelmével kitűnik a magyar városok sorában, de vajon mennyire ismerik ezeket a történeteket az itt élők? Játsszon velünk és nyerje meg a két fő részére szóló, wellness élményt és vendéglátást, a balatonfüredi Anna Grand Hotel hotel felajánlásából! 2024. március 25. 21:56 Itt a vehir.hu kutyás kvízjátéka Itt a vehir.hu kutyás kvízjátéka Az ember leghűségesebb társa sokféle lehet. Hosszú, vagy rövidszőrű, határozott házőrző, vagy aranyos szőrgombóc. A tudósok több, mint 360 kutyafajtát tartanak számon a világon, a vehir.hu legújabb kvízjátékában pedig éppen arra vagyunk kíváncsiak, hogy olvasóink mennyire ismerik őket. 2024. január 17. 11:04 Balatoni termelők nyerték a Magyar Bor Nagydíjat Balatoni termelők nyerték a Magyar Bor Nagydíjat Fehérbor kategóriában a balatonfüredi Figula Pincészet 2022-es Sóskút Olaszrizlingje, a vörösborok mezőnyében pedig a badacsonyi 2HA Szőlőbirtok és Pincészet 2019-es Syrah-ja nyerte el a Magyar Borszakírók Köre (MBK) által odaítélt, 2023-as Magyar Bor Nagydíjat. 2024. január 4. 11:45

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.