Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Ilic Zoran visszatért

2023. november 11. 22:17 // Forrás: MTI
Térdsérülése után szombaton visszatért a pályára Ilic Zoran, a német élvonalbeli HSV Hamburg magyar válogatott kézilabdázója.

A férfi Bundesliga honlapja szerint a jobbátlövőnek két kísérlete volt, de gólt nem szerzett a Bergischer HC otthonában 29-28-ra elveszített találkozón. A vendégek három perccel a vége előtt még 28-25-re vezettek, ám a hazaiak előbb egyenlítettek, majd az utolsó másodpercben a győztes találatot is megszerezték. A Hamburg öt sikerrel és hét vereséggel áll a tabella 11. helyén.    

Ilic Zoran térde szeptember közepén sérült meg, a pontos diagnózis csontzúzódás (csontvelőödéma) volt, de a térdszalagok épek maradtak.    

Jánosi Tamás mindhárom lövését gólra váltotta az Ángel Ximénez Puente Genil csapatában, amely otthon 30-25-re verte a Rebi BM Cuencát a spanyol élvonalban. Palasics Kristófnak 11 védése volt a CB Ciudad de Logrono együttesében, amely 34-28-ra győzött a TM Benidorm otthonában. Mindkét "magyaros" csapat négy sikerrel, egy döntetlennel és öt vereséggel áll a tabellán.    

A norvég bajnokságban Lukács Péter öt kísérletből két góllal járult hozzá az Elverum HB 34-23-as sikeréhez a Viking TIF otthonában, így csapata nyolc győzelemmel és két vereséggel a tabella második helyén áll.

Széles Ákos ötből háromszor talált be a CSM Bucuresti színeiben, amely 32-28-as siker aratott Kolozsváron a román élvonalban, és 7-1-2-es mérleggel negyedik a táblázaton.    

Dörnyei Borisz 4/3-as mutatóval zárt a Dinamo Pancevo együttesében, amely meglepetésre 25-24-re kikapott az RK Ub otthonában a szerb élvonalban, így hét sikerrel és immár két vereséggel áll a tabella harmadik helyén.

A svájci bajnokságban mostanság nem szerepel magyar játékos, ugyanis Bartók Donát (Kadetten Schaffhausen) térdét szeptember végén megműtötték, Faluvégi Rudolfnak pedig a Wacker Thun legutóbbi kupamérkőzésén három helyen eltörött az arccsontja, ezért megműtötték és két-három hónapos kihagyás vár rá.    

A szlovák-cseh közös női bajnokság, a MOL Extraliga alapszakaszában a címvédő Dunaszerdahely odahaza 39-29-re verte a DHK Zora Olomoucot. Debre Viktor vezetőedző együttesében Juhos Kata 11, Hornyák Bernadett hat alkalommal talált be. A HC DAC kilenc győzelemmel és egy vereséggel áll a tabella második helyén.    

Szinte biztosan nem lesz csoportkörös az Ogonovszky Esztert foglalkoztató cseh DHK Baník Most az Európa-ligában, mert a selejtező második fordulójának első mérkőzésén 33-20-ra kikapott a francia Chambray Touraine otthonában. A jobbátlövő mind az öt kísérletét gólra váltotta.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.