Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Megszerzi második győzelmét a sereghajtó?

2023. november 9. 7:35
A VEHIR.HU vármegyei labdarúgó-élvonal hétvégi fordulójában a sereghajtó Várpalota a Szentantalfa ellen bizonyítana; a Pét a Tihanyt, míg a címvédő Úrkút a Magyarpolányt fogadja majd.

Izgalmas mérkőzésekkel folytatódik a vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság: az Ajka a második helyen álló Pápa vendége lesz, míg a dobogós helyért küzdő Fűzfő a Zircet látja vendégül. A Sümeg–Devecser összecsapás is kétesélyes, míg a Balatonalmádi Cseténybe, a Balatonfüred pedig Gyulafirátótra látogat az újabb három pont reményében.

A tizennegyedik fordulóban is kemény összecsapások várhatóak! (archív fénykép)A tizennegyedik fordulóban is kemény összecsapások várhatóak! (archív fénykép)

VEHIR.HU vármegyei labdarúgó élvonal, a 14. forduló párosításai:

November 11., szombat 14.00

Pét – Tihany
Helyszín:
Péti MTE Sporttelep

Úrkút – Magyarpolány
Helyszín:
Úrkúti Sporttelep

Pápa – Ajka
Helyszín:
Perutz Stadion

Várpalota – Szentantalfa
Helyszín:
Várpalotai Bányász Sporttelep

Fűzfő – Zirc
Helyszín:
Balatonfűzfői Városi Stadion

Sümeg – Devecser
Helyszín:
Sümeg VSE

November 12., vasárnap 14.00

Csetény – Balatonalmádi
Helyszín:
Csetényi Sporttelep

Gyulafirátót – Balatonfüred
Helyszín:
Gyulafirátót Sport Egyesület

Így állnak a csapatok:

Tabella forrása: adatbank.mlsz.hu

vehir.hu
Szalai Csaba
további cikkek
Új bajnokot avattak a Sípmester Fesztiválon Sípmester Fesztivál Új bajnokot avattak a Sípmester Fesztiválon Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye labdarúgó játékvezető-válogatottja története során először hódította el a Sípmester Fesztivál trófeáját, miután a vasárnap délutáni döntőben 1-0-ra felülmúlta Bács-Kiskun vármegye csapatát. A rendezvény remek hangulatban zajlott, sokáig fogják emlegetni. 2024. január 8. 13:28 Sípmester Fesztivállal indul az év Veszprémben vármegyei foci Sípmester Fesztivállal indul az év Veszprémben Az előttünk álló hétvégén Veszprém biztosít otthont a XVII. Sípmester Fesztiválnak, amelynek keretein belül négyszáz labdarúgó-játékvezető mérheti össze tudását a játéktéren. A mérkőzéseket a Március 15. utcai sportcsarnokban és a Vetési Albert Gimnáziumban rendezik, az esemény ingyenesen látogatható. 2024. január 4. 8:44 Ötven éve a veszprémi labdarúgás szolgálatában Sikos László Ötven éve a veszprémi labdarúgás szolgálatában Sikos Lászlót a közelmúltban Veszprém város sportjáért-díjjal jutalmazta Porga Gyula polgármester. Láthatatlan láncszemként is definiálhatnánk a szakembert, aki szinte az egész életét a vármegyei labdarúgásnak szentelte. Megkeresésünkre elmondta, a nehéz időkben csak a labdára számíthatott. 2024. január 1. 10:06 Gyász: a mérkőzés lefújása után vesztette életét a Várpalotai BSK játékosa gyászhír Gyász: a mérkőzés lefújása után vesztette életét a Várpalotai BSK játékosa A szombati Balatonalmádi SE–Várpalotai BSK vármegye III-as bajnoki labdarúgó-mérkőzés után az öltözőben rosszul lett a vendégcsapat 55 éves játékosa, Vékony Csaba, akinek életét már nem tudták megmenteni a kiérkező mentők. 2023. november 27. 10:03

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.