Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Települések váltófutása

2023. október 26. 7:03 // Forrás: VEDAC
Sportos és ügyességi játékokkal várja a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programban résztvevő települések képviselőinek megrendezendő EKF települések váltófutása elnevezésű eseményre október 28-án, szombaton délelőtt a Kolostorok és kertek rendezvénytéren.

A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával valósul meg az EKF települések váltófutása, ahová hat fős csapatokat vár a VEDAC. A vetélkedő lehetőséget biztosít a VEB 2023 projektben résztvevők számára a bemutatkozásra, illetve a települések népszerűsítésére, az esetleges további programjaik megismertetésére.

A sportos, ügyességi váltó során a települések képviselői egymásnak adják a stafétát, jelképezve a régió egységét az Európa Kulturális Fővárosa program megvalósítása közben.

Fotó: VEDACFotó: VEDAC

Még nem említettük, milyen feladatok várnak a stafétákra. Olyan játékokkal készült a VEDAC, amelyek során a résztvevők megmutathatják, mennyire aktívak, sportosak, mozgékonyak, ügyesek. Természetesen az atlétika, már csak a rendező jogán is, kiemelt szerepet kap a versenyek során.

A VEDAC a program után minden váltót zsíros kenyérrel és forró teával vendégel meg.

Simon Dani
további cikkek
Idén is élmezőnyben a VEDAC-osok VEDAC Idén is élmezőnyben a VEDAC-osok Remek VEDAC-os eredmények születtek a hétvégén 39. alkalommal rendezett Telekom Vivicittá futófesztiválon. tegnap 18:00 Két veszprémi tekvandós is Európa-bajnok lett erőtörésben! küzdősportok Két veszprémi tekvandós is Európa-bajnok lett erőtörésben! A VEDAC kiválósága, Bécsi Nikolett és a Veszprémi Taekwon-do SE újonca, Kovács Adrienn is tagja volt a magyar válogatottnak, amely aranyérmet szerzett erőtörésben a Lengyelországban rendezett AETF Taekwon-do Európa-bajnokságon. 2024. április 26. 15:11 Negyedszer rendeztek hegyi ob-t atlétika Negyedszer rendeztek hegyi ob-t Idilli zöld környezetben, viszont annál nehezebb és küzdelmesebb pályán rendezte meg a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) és a Veszprémi Egyetemi Sport Club (VESC) közösen az idei hegyifutó félmaratoni magyar bajnokságot. 2024. április 19. 15:35 Három sportág országos bajnokságának ad otthont Veszprém vármegye Három sportág országos bajnokságának ad otthont Veszprém vármegye Veszprém vármegyében rendezik a Magyar Egyetemi – Főiskolai Országos Bajnokság három sportágának versenyét, így a vívásét, az atlétikáét, valamint a triatlonét, méghozzá a Pannon Egyetem, a VEDAC, a VESC, a Spirit SC és a Tapolca Vívóklub összefogásának köszönhetően. Az eseményeket beharangozó sajtótájékoztatót szerda délelőtt tartották a Pannon Köztérben. 2024. április 18. 14:40

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.