Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 25. Kristóf, Jakab
Veszprém
19°C
2024. július 25. Kristóf, Jakab
Veszprém
19°C

Települések váltófutása

2023. október 26. 7:03 // Forrás: VEDAC
Sportos és ügyességi játékokkal várja a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programban résztvevő települések képviselőinek megrendezendő EKF települések váltófutása elnevezésű eseményre október 28-án, szombaton délelőtt a Kolostorok és kertek rendezvénytéren.

A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával valósul meg az EKF települések váltófutása, ahová hat fős csapatokat vár a VEDAC. A vetélkedő lehetőséget biztosít a VEB 2023 projektben résztvevők számára a bemutatkozásra, illetve a települések népszerűsítésére, az esetleges további programjaik megismertetésére.

A sportos, ügyességi váltó során a települések képviselői egymásnak adják a stafétát, jelképezve a régió egységét az Európa Kulturális Fővárosa program megvalósítása közben.

Fotó: VEDACFotó: VEDAC

Még nem említettük, milyen feladatok várnak a stafétákra. Olyan játékokkal készült a VEDAC, amelyek során a résztvevők megmutathatják, mennyire aktívak, sportosak, mozgékonyak, ügyesek. Természetesen az atlétika, már csak a rendező jogán is, kiemelt szerepet kap a versenyek során.

A VEDAC a program után minden váltót zsíros kenyérrel és forró teával vendégel meg.

Simon Dani

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.