Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 2. Zsigmond
Veszprém
15°C
2024. május 2. Zsigmond
Veszprém
15°C

Megszakadt Sipos Adrián csapatának nagy sorozata

2023. október 8. 10:53 // Forrás: MTI
Sipos Adrián csapata, az MT Melsungen nagy meglepetésre 32-31-re kikapott a Bergischer HC otthonában a német férfi kézilabda-bajnokság szombati játéknapján.

A Melsungen százszázalékos mérleggel, listavezetőként érkezett a sereghajtó otthonába, ahol a magyar válogatott beálló három lövésből két gólt szerzett. Együttese hét győzelem után először veszített a Bundesligában, így a második helyen áll, a Bergischer pedig elmozdult a tabella utolsó pozíciójából.

A Leimeter Csabát foglalkoztató Balingen-Weilstetten házigazdaként 34-31-re kikapott a VfL Gummersbachtól. A válogatott jobbátlövő háromból egyszer volt eredményes, csapata két siker és egy döntetlen mellett ötödször veszített az élvonalban.

Rangadót veszített Lukács Péter együttese, az Elverum HB is a norvég bajnokságban, mivel otthon 32-27-re kikapott a címvédő Kolstadtól. A magyar irányító két gólt lőtt, együttesének két győzelem mellett ez volt a második veresége.

A finn élvonalban Miklós Gergőnek 11 védése, Fekete Dánielnek hat gólja volt, a Riihimäen Cocks mégis kikapott otthon 30-28-ra a Grankulla IFK-tól, így négy sikert követően először veszített.    

Dörnyei Borisz három kísérletből kétszer talált be, a Dinamo Pancevo pedig 35-29-re legyőzte idegenben az RK Radnicki Kragujevacot a szerb ligában. A pancsovai csapat négy sikerrel és egy vereséggel rendelkezik.    

A spanyol élvonalban az Ángel Ximénez Puente Genil 37-19-re kikapott a Bidasoa Irún otthonában. A vendégeknél Jánosi Tamás nyolc lövésből két gólt szerzett, együttese két győzelemmel, egy döntetlennel és két vereséggel áll öt fordulót követően.    

A Tóth Rajmondot foglalkoztató Frigoríficos del Morrazo is játszott szombat este a Liga Asobalban, és házigazdaként 32-31-re legyőzte a Helvetia Anaitasunát. A magyar irányító mind a hat lövését gólra váltotta. A vendégek tíz másodperccel a vége előtt egyenlítettek, a Morrazo pedig az utolsó pillanatban lőtte a győztes találatot.    

A német női Bundesligában két "magyaros" csapat is kikapott: Suba Sárának öt védése volt az SV Union Halle-Neustadt együttesében, amely 31-26-os vereséget szenvedett a TuS Metzingen otthonában, így két siker mellett másodszor kapott ki. Lakatos Rita hét lövésből négy, Szabó Laura háromból három gólt szerzett, ám a BSV Sachsen Zwickau 26-25-re kikapott a Bayer Leverkusen vendégeként, vagyis egy győzelem mellett immár harmadszor veszített.    

A Bajnokok Ligája-címvédő Vipers Kristiansand 41-25-re nyert a Molde HK Elite otthonában a norvég női bajnokságban, a vesztes hazaiaknál Kajdon Blanka egyszer talált be.    

A szlovák-cseh közös bajnokságban, a MOL Extraligában a címvédő és szlovák bajnok Dunaszerdahely odahaza 35-24-re verte a DHC Sokol Porubát. Debre Viktor vezetőedző együttesében Pénzes Mónika nyolc, Kovács Noémi és Juhos Kata hat-hat góllal járult hozzá a sikerhez.    

A DHK Baník Most 36-28-ra győzött a DHC Plzen otthonában, Ogonovszky Eszter a vendégek legeredményesebb játékosa volt kilenc találattal. A Baník Most és a HC DAC is százszázalékos teljesítménnyel áll a tabellán.

Szabó Edina vezetőedző együttese, a Saint-Amand HB 33-27-re kikapott a Toulon Métropole Var HB otthonában a francia női élvonalban, és két siker mellett ez volt az ötödik veresége.

vehir.hu
további cikkek
Nagy László: Cél a bajnoki győzelem és a kupasiker! Telekom Veszprém Nagy László: Cél a bajnoki győzelem és a kupasiker! Nagy László, a Telekom Veszprém sportigazgatója az M1 aktuális csatorna megkeresésére hangsúlyozta: a négyes döntőről szóló álmokkal, vágyakkal vágott neki az idénynek a klub.  tegnap 22:54 Idén sem zúg az „Építők” Kölnben Telekom Veszprém Idén sem zúg az „Építők” Kölnben Ahogy az elmúlt kiírásban, a Telekom Veszprémnek idén sem sikerült kiharcolnia a Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjében való szereplést. Az „Építők” a sorozat negyeddöntőjének szerda esti visszavágóján 33-28-ra kikapott a dán Aalborg Handbold vendégeként, így összesítetésben 64-60-ra alulmaradt a párharcban. tegnap 20:24 Férfi kézilabda Európa-liga: Rosta Miklós csapata elődöntős kézilabda Férfi kézilabda Európa-liga: Rosta Miklós csapata elődöntős Rosta Miklós csapata, a Dinamo Bucuresti kettős győzelemmel jutott tovább a férfi kézilabda Európa-liga negyeddöntőjéből. 2024. április 30. 21:45 Ludovic Fabregas: Szép kihívás előtt állunk! Telekom Veszprém Ludovic Fabregas: Szép kihívás előtt állunk! A Telekom Veszprém egygólos előnnyel várhatja a házigazda, dán Aalborg Handbold elleni kézilabda BL-negyeddöntő szerda esti (18.45) visszavágóját. Az „Építők” francia válogatott beállósa, Ludovic Fabregas a klub hivatalos honlapjának azt nyilatkozta, társaival sokat tanultak az első mérkőzésből. 2024. április 30. 15:31

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.