Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 24. Kinga, Kincső
Veszprém
25°C
2024. július 24. Kinga, Kincső
Veszprém
25°C

Az olimpiai bajnokra és edzőjére emlékeznek

2023. szeptember 27. 15:52 // Forrás: VEDAC
Szombaton rendezi a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC), Tapolca Város Önkormányzata és a Tapolca Kft. hagyományos Dr. Papp Pál – Csermák József Kalapácsvető Emlékversenyt.

A 9.00-kor kezdődő esemény során minden korosztályban rendeznek kalapácsvetést, az U10-től a felnőttekig a VEDAC pályáján.

A felnőtt férfi győztes elnyeri a Csermák József által felajánlott Dr. Papp Pál vándorserleget. Az egyéni versenyszámok eredményei - I-VI. helyezések, vagyis az olimpiai pontszámítás - alapján a legeredményesebb egyesület elnyeri a Csermák Katalin által felajánlott Csermák József Vándorserleget. Az U18 férfi kalapácsvetés Horváth László emlékverseny nevét viseli.

Czeller Gábor is dobókörbe áll - Fotó: VEDACCzeller Gábor is dobókörbe áll - Fotó: VEDAC

A viadalon számíthatunk arra, hogy a legjobb veszprémi, pápai és szombathelyi atléták dobókörbe állnak, de természetesen az egész országból várják az indulókat a szervezők.

Minden versenyszám első három helyezettje éremdíjazásban részesül, a verseny célja a tisztelgés a kalapácsvetés meghatározó egyéniségei előtt, és versenyzési lehetőség biztosítása a hazai dobóatléták számára.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.