Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Fazekas Gergő remeklése ellenére kikapott a Plock

2023. szeptember 20. 22:09 // Forrás: MTI
Fazekas Gergő öt gólja ellenére a lengyel Orlen Wisla Plock házigazdaként 30-25-re kikapott a dán GOG-tól a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában, szerdán.

Az európai szövetség honlapja szerint a magyar válogatott irányító hét kísérletből talált be ötször, Michal Daszek mellett Lengyel Kupa-címvédő csapata legeredményesebb játékosa volt, sőt a mezőny legjobbjának is megválasztották, pedig a dánoknál Morten Olsen tíz góllal zárt. 

Fotó: sprwislaplock.plFotó: sprwislaplock.pl

A szerb ligában Dörnyei Borisz mind a hat lövését gólra váltotta, csapata, a Dinamo Pancevo pedig hazai pályán 37-22-re nyert az RK Proleter ellen. 

A német női bajnokságban a válogatott jobbszélső Faluvégi Dorottya két lövésből két góllal, a válogatott kapus Szikora Melinda pedig 11 védéssel járult hozzá a címvédő SG BBM Bietigheim hazai 33-23-as sikeréhez a Bayer Leverkusen ellen.

A norvég női élvonalban Kajdon Blanka csapata, a Molde HK Elite nagy meglepetésre 35-22-re kikapott az Aker THB otthonában. A magyar irányító két gólt lőtt.

vehir.hu
további cikkek
Kentin Mahé: Elfáradtam, hangom semmi! Telekom Veszprém Kentin Mahé: Elfáradtam, hangom semmi! Nem csak az őrületes fordítás és az utolsó másodperces győzelem miatt marad emlékezetes a Telekom Veszprém csütörtök esti BL-negyeddöntője: a dán Aalborg elleni derbin a keretből kimaradó olimpiai bajnok francia irányító, Kentin Mahé az O-szektorból támogatta társait. tegnap 10:41 Megtolták a kátyúba rekedt szekeret Erről jut eszembe… Megtolták a kátyúba rekedt szekeret Egy régi sportos bölcsesség szerint a mérkőzés utolsó pillanatában kell vezetni, mert akkor az ellenfélnek már nincs ideje egyenlíteni. Mintha ennek a mondásnak az életképességét akarták volna igazolni csütörtökön este a Veszprém Arénában a házigazda Telekom játékosai, akik a dán Aalborg elleni férfi kézilabda Bajnokok Ligája-negyeddöntő első mérkőzésén hatgólos hátrányból feltámadva csak egyszer vezettek a hatvan perc során, a dudaszó pillanatában (32-31). tegnap 7:51 Utolsó másodperces góllal nyert a Veszprém a BL-negyeddöntőben! Telekom Veszprém Utolsó másodperces góllal nyert a Veszprém a BL-negyeddöntőben! A házigazda Telekom Veszprém hatgólos hátrányból felállva 32-31-re nyert a dán Aalborg Handbold ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtök esti, első felvonásán. A visszavágót jövő szerdán 18.45-kor rendezik Dániában. 2024. április 25. 20:24 Momir Ilics: egy labda dönthet a negyeddöntőben Telekom Veszprém Momir Ilics: egy labda dönthet a negyeddöntőben Momir Ilics, a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője szerint egy labda dönthet a dán Aalborg HB elleni párharcban, a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. 2024. április 24. 19:53

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.