Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Máthé Dominik sérülten játszott Szegeden

2023. szeptember 15. 7:34 // Forrás: MTI
Máthé Dominik, a Paris Saint-Germain válogatott jobbátlövője sérülten játszott csütörtökön a Szeged otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában.

"A kezem és a bokám is sérült egy kicsit, két hete ráestem mindkettőre. Ennek ellenére tudtam játszani, elég sok fájdalommal, de ez nem számít azok után, amit előtte egy évig átéltem" - nyilatkozta a 31-29-es párizsi győzelemmel zárult találkozó után Máthé, akinek térdműtét miatt kellett egy esztendőt kihagynia.

Ezúttal csak a második félidőben volt pályán és hat lövésből négy gólt szerzett. Mint mondta, a rövid oldalon általában ő szokott kezdeni, amiatt, mert nem védekezik.

Nyitókép: Máthé Dominik (b) és Kamil Syprzak (j), valamint a szegedi Dean Bombac (b2) a férfi kézilabda Bajnokok Ligája A csoportjában, az 1. fordulóban játszott OTP Bank-Pick Szeged - Paris Saint-Germain mérkőzésen a szegedi Pick Arénában 2023. szeptember 14-én. MTI/Ujvári SándorNyitókép: Máthé Dominik (b) és Kamil Syprzak (j), valamint a szegedi Dean Bombac (b2) a férfi kézilabda Bajnokok Ligája A csoportjában, az 1. fordulóban játszott OTP Bank-Pick Szeged - Paris Saint-Germain mérkőzésen a szegedi Pick Arénában 2023. szeptember 14-én. MTI/Ujvári Sándor

"Raúl González vezetőedző azt szeretné, ha száz százalékig a támadásokra összpontosítanék, amit én elfogadtam, és örülök, hogy játszhatok. Aztán hátha majd idővel védekezésben is számít rám" - magyarázta.

Hangsúlyozta, a Szeged nagyon jól játszott a második félidőben, és a hazai közönség is kitett magáért.

"Erre számítottunk, sőt talán még szorosabb meccsre. Örülünk, hogy meg tudtuk szerezni a két pontot. Mindig élmény hazajönni és hazai közönség előtt játszani" - nyilatkozta Máthé.

vehir.hu
további cikkek
Férfi kézilabda NB I/B: döntetlen a veszprémi rangadón férfi kézilabda NB I/B Férfi kézilabda NB I/B: döntetlen a veszprémi rangadón Megosztozott a pontokon a Veszprém Handball Academy U21 és a Fejér-B.Á.L. Veszprém U21 a másodosztályú férfi kézilabda-bajnokság pénteki találkozóján. tegnap 23:47 Kentin Mahé: Elfáradtam, hangom semmi! Telekom Veszprém Kentin Mahé: Elfáradtam, hangom semmi! Nem csak az őrületes fordítás és az utolsó másodperces győzelem miatt marad emlékezetes a Telekom Veszprém csütörtök esti BL-negyeddöntője: a dán Aalborg elleni derbin a keretből kimaradó olimpiai bajnok francia irányító, Kentin Mahé az O-szektorból támogatta társait. tegnap 10:41 Megtolták a kátyúba rekedt szekeret Erről jut eszembe… Megtolták a kátyúba rekedt szekeret Egy régi sportos bölcsesség szerint a mérkőzés utolsó pillanatában kell vezetni, mert akkor az ellenfélnek már nincs ideje egyenlíteni. Mintha ennek a mondásnak az életképességét akarták volna igazolni csütörtökön este a Veszprém Arénában a házigazda Telekom játékosai, akik a dán Aalborg elleni férfi kézilabda Bajnokok Ligája-negyeddöntő első mérkőzésén hatgólos hátrányból feltámadva csak egyszer vezettek a hatvan perc során, a dudaszó pillanatában (32-31). tegnap 7:51 Utolsó másodperces góllal nyert a Veszprém a BL-negyeddöntőben! Telekom Veszprém Utolsó másodperces góllal nyert a Veszprém a BL-negyeddöntőben! A házigazda Telekom Veszprém hatgólos hátrányból felállva 32-31-re nyert a dán Aalborg Handbold ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtök esti, első felvonásán. A visszavágót jövő szerdán 18.45-kor rendezik Dániában. 2024. április 25. 20:24

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.