Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2023. december 11. Árpád
Veszprém
6°C
2023. december 11. Árpád
Veszprém
6°C

Kezdetét vette az ADA-BAU kispályás bajnokság

2023. szeptember 13. 10:59
Az elmúlt hétvégén kezdetét vette az ADA-BAU kispályás labdarúgó-bajnokság 2023/2024-es idénye a megújult fénytechnikával ellátott Erdész utcai sportkomplexumban.

A Magyar Labdarúgó-szövetség Veszprém Vármegyei Igazgatósága mellett továbbra is ADA-BAU Kft. a bajnokság lebonyolító partnere, névadó szponzora. Negyvenkét baráti, amatőr társaság öt osztályban, öt játéknapon kapcsolódhat ki a sportolási lehetőségnek köszönhetően.

A szervezők nagy hangsúlyt fektettek a játékosok igényeinek kiszolgálására: az elmúlt hétvégi rajton már megújult fénytechnika világította be az Erdész utcai sportkomplexumot, ahol a hálókat is lecserélték.

A Practical VSC vezetőedzője, Pető Tamás is részt vesz a bajnokságbanA Practical VSC vezetőedzője, Pető Tamás is részt vesz a bajnokságban

A bajnokságban a mindenkori kispályás játékszabályok lesznek érvényben. Megkeresésünkre Finta Péter vármegyei vezető elmondta, a nevezett játékosokra a szövetség egészségügyi biztosítást is köt.

"Ha a vizsgálatoknak köszönhetően tízévente egyetlen életet is megmenthetünk, már akkor is elégedettek lehetünk"

– mutatott rá Finta.

Galéria
Elrajtolt a veszprémi kispályás labdarúgó-bajnokság
Simon Dani
Szalai Csaba
további cikkek
Megnyitott az eplényi sípálya szabadidősport Megnyitott az eplényi sípálya Megnyitott az eplényi sípálya, a téli sportok kedvelői egyelőre az A1-es pályát és a tanulópályát használhatják - közölte a Síaréna Vibe Park közösségi oldalán hétfőn. 2023. december 4. 14:14 Július 27-én lesz a 2024-es Hervis Balaton-átevezés szabadidősport Július 27-én lesz a 2024-es Hervis Balaton-átevezés A Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) jövőre július 27-én rendezi meg a hetedik Hervis Balaton-átevezést, amelyre február elsejétől lehet majd nevezni. 2023. december 3. 21:56 Adventi tájfutás és adománygyűjtés szabadidősport Adventi tájfutás és adománygyűjtés A Veszprémi Honvéd SE december 3-án 10.30 és 12.00 között jótékonysági futást rendez a Veszprémi Családsegítő számára, ahova minden érdeklődőt szeretettel várnak. 2023. november 30. 22:39 Kétmillió forintnyi sportfejlesztés az iskolákban szabadidősport Kétmillió forintnyi sportfejlesztés az iskolákban A közel 4500 résztvevővel lezajlott Valeo-Rotary Futónap eredményei alapján 2 millió forint értékben adott át hasznos sporteszközöket a Rotary Club Balatonfüred-Veszprém és a VEDAC november 28-án, a Városi Stadion futófolyosóján. Az októberben megrendezett, a VEB2023 által is támogatott „Fuss az Iskoládért!” programon a létszámarányosan legtöbb diákot megmozgató Veszprém vármegyei iskolákat díjazták. 2023. november 30. 22:30

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.