Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 2. Zsigmond
Veszprém
14°C
2024. május 2. Zsigmond
Veszprém
14°C

Varga Barnabás: három pontért megyünk Belgrádba

2023. szeptember 4. 19:32 // Forrás: MTI
Varga Barnabás szerint az éllovas magyar labdarúgó-válogatott a győzelem reményével utazik Szerbiába, ahol csütörtökön vív rangadót az Európa-bajnoki selejtezőcsoportjában.

"Kemény meccs lesz, mi pedig a három pontért megyünk Belgrádba, de nem adják majd könnyen" - jelentette ki a telki edzőközpontban tartott hétfői sajtótájékoztatón a Ferencváros gólkirály csatára, aki úgy vélte, nincs háromszoros különbség a keretek között a szerbek javára, mint ahogyan azt a játékosok becsült értéke mutatja.

A 28 éves támadó az MTI érdeklődésére kifejtette, sajnálják, hogy zárt kapus találkozó lesz, mert így a szurkolóik nem lehetnek jelen a Crvena zvezda otthonául is szolgáló Rajko Mitic Stadionban. Varga Barnabás saját személyét illetően arról beszélt, nem mondaná, hogy a nemzeti együttes első számú csatára, arról pedig nem kívánt nyilatkozni, hogy ezúttal Marco Rossi szövetségi kapitány milyen poszton számít rá, tekintve, hogy korábban többnyire nem előre tolt ékként játszatta.

Gőzerővel készül a válogatott - Fotó: MLSZGőzerővel készül a válogatott - Fotó: MLSZ

Az újoncok közül Szuhodovszki Soma arról számolt be, mindenki közvetlenül fogadta a válogatottnál, de sokat segít a beilleszkedésében az is, hogy két kecskeméti klubtársa szintén tagja a keretnek.

"Nincsenek elvárásaim, csak szeretném megmutatni, mit tudok" - fogalmazott a 23 éves középpályás, aki saját bevallása szerint két éve nem hitte volna el, ha valaki azt mondja neki, válogatott kerettag lesz. Megjegyezte, nem készült rá, csak reménykedett a meghívóban a kerethirdetés előtt.

Röviddel a telki sajtótájékoztató előtt jelent meg a hazai szövetség (MLSZ) Twitter-oldalán, hogy az Egyesült Államokban légióskodó Gazdag Dániel térdsérülés miatt nem csatlakozik a szerbek elleni Eb-selejtezőre, valamint a Puskás Arénában vasárnap sorra kerülő, csehek elleni barátságos meccsre készülő kerethez.

A hét pontjával éllovas magyar válogatott csütörtökön 20.45-től játszik Belgrádban a rosszabb gólkülönbséggel második szerbekkel. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.

vehir.hu
további cikkek
Szurkoljanak a magyar válogatottnak és játsszanak velünk értékes nyereményekért! Szurkoljanak a magyar válogatottnak és játsszanak velünk értékes nyereményekért! Felnőtt férfi labdarúgó válogatottunk sorozatban harmadik alkalommal jutott ki az Európa-bajnokságra, június 14-től pedig kiderül, hogy idén meddig menetel csapatunk Marco Rossi vezetésével. Most ismét egy játékra hívjuk olvasóinkat, ahol leginkább a labdarúgó Európa-bajnoksággal és a magyar válogatottal kapcsolatos tudásra lesz szükség, hogy aztán a szerencsések megnyerhessék a három darab tízezer forint értékű sportszer vásárlási utalvány egyikét. 2024. április 30. 11:15 FIFA-világranglista: a magyar válogatott egy helyet javítva 26. magyar labdarúgó-válogatott FIFA-világranglista: a magyar válogatott egy helyet javítva 26. A magyar válogatott egy pozíciót javított, így a 26. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján, melyet továbbra is a világbajnok Argentína vezet. 2024. április 4. 13:01 Lang Ádám egy hónapig nem futballozhat magyar labdarúgó-válogatott Lang Ádám egy hónapig nem futballozhat Körülbelül egy hónap kihagyás vár Lang Ádámra, a ciprusi élvonalban szereplő Omonia Nicosia magyar futballistájára. 2024. március 31. 19:44 Szoboszlai közönségtalálkozót szervez az Eb előtt magyar labdarúgó-válogatott Szoboszlai közönségtalálkozót szervez az Eb előtt Közönségtalálkozót szervez Szoboszlai Dominik, az Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya. 2024. március 28. 20:21

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.