Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 20. Illés
Veszprém
20°C
2024. július 20. Illés
Veszprém
20°C

Salátafesztivált rendeztek Szápáron

2023. augusztus 6. 13:16
Sokszínű falunapot rendeztek a saláta jegyében Szápáron. Szombaton gyerekjátékokkal – körhintával ugrálóvárral –, gulyásfőzéssel és színpadi programokkal várták a falubelieket és a vendégeket a településen.

 

 

A délután során a szápári gyerekek adtak műsort, majd fellépett a felcsúti Fütyülős Néptánccsoport, a Ritmus Tánc és Mozgásművészeti Egyesület, a Bakonycsernyei Szlovák Hagyományőrző Egyesület énekkara. 

A sztárfellépők sorát Oszvald Marika nyitotta, majd Sihell Vanessza, Dömötör Balázs és Vivien, Rony, Lmen Prala következett. Az esti bulit Dj Newik, Dj Lotters és Dj Nyeste Attila keverte.

Az esemény megnyitóján Ovádi Péter parlamenti képviselő a közösség összefogását méltatta, és azt dicsérte, hogy a program összeállításakor a környékbeli települések értékeit is bemutatták. Trojákné Szita Katalin polgármester hangsúlyozta: az volt a cél, hogy minden korosztályt megszólítsanak. 

vehir.hu
Kovács Bálint
további cikkek
Mintegy 200 denevér tölti a nyári hónapokat a veszprémi Érseki Palota padlásterében Mintegy 200 denevér tölti a nyári hónapokat a veszprémi Érseki Palota padlásterében Közel száz denevér érkezett április második felében a veszprémi Érseki Palota padlásterébe, ahol a nőstény egyedek és néhány hete született kölykeik a nyári hónapokat töltik. Az „érsekségi denevérek” visszatérő vendégek a közel 250 éves barokk épületben, ezért a Veszprémi Főegyházmegye a várnegyed megújításának munkálatait úgy ütemezi, hogy a védett – fényre és zajra is érzékeny – állatokat ne zavarják, sőt az Érseki Palota díszkivilágítását is módosították. tegnap 22:35 Az Európai Parlament megválasztotta Von der Leyent az Európai Bizottság elnökévé Az Európai Parlament megválasztotta Von der Leyent az Európai Bizottság elnökévé Újraválasztotta az Európai Parlament plénuma csütörtökön Strasbourgban Ursula von der Leyent az Európai Bizottság elnöki tisztségébe. 2024. július 18. 15:23 Az átállás a megújuló energiára nonszensz tündérmese Pannon Egyetem Az átállás a megújuló energiára nonszensz tündérmese Második alkalommal rendezték meg a HOPE fenntarthatósági konferenciát a Pannon Egyetemen csütörtökön. 2024. július 18. 22:55 Megdőlt az esetszámrekord a Balatonnál Balaton Megdőlt az esetszámrekord a Balatonnál Drasztikusan megnövekedett a Magyar Vöröskereszt által működtetett Balatoni Elsősegélynyújtó Szolgálat által ellátottak száma a júliusi tartós hőhullám miatt, az önkéntesek már csaknem kétezer bajbajutotton segítettek - derül ki a szervezet MTI-hez szerdán eljuttatott közleményéből. 2024. július 17. 14:58

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.