Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Salátafesztivált rendeztek Szápáron

2023. augusztus 6. 13:16
Sokszínű falunapot rendeztek a saláta jegyében Szápáron. Szombaton gyerekjátékokkal – körhintával ugrálóvárral –, gulyásfőzéssel és színpadi programokkal várták a falubelieket és a vendégeket a településen.

 

 

A délután során a szápári gyerekek adtak műsort, majd fellépett a felcsúti Fütyülős Néptánccsoport, a Ritmus Tánc és Mozgásművészeti Egyesület, a Bakonycsernyei Szlovák Hagyományőrző Egyesület énekkara. 

A sztárfellépők sorát Oszvald Marika nyitotta, majd Sihell Vanessza, Dömötör Balázs és Vivien, Rony, Lmen Prala következett. Az esti bulit Dj Newik, Dj Lotters és Dj Nyeste Attila keverte.

Az esemény megnyitóján Ovádi Péter parlamenti képviselő a közösség összefogását méltatta, és azt dicsérte, hogy a program összeállításakor a környékbeli települések értékeit is bemutatták. Trojákné Szita Katalin polgármester hangsúlyozta: az volt a cél, hogy minden korosztályt megszólítsanak. 

vehir.hu
Kovács Bálint
további cikkek
Költségvetés 2024: a Fidesz-KDNP biztosan igennel szavaz Költségvetés 2024: a Fidesz-KDNP biztosan igennel szavaz 2024 a veszprémiek éve lesz a költségvetés alapján is, melyről csütörtökön dönt a közgyűlés. A Fidesz-KDNP frakciója már biztosan támogatni fogja a tervezetet. tegnap 15:04 Hartmann Ferenc a (majdnem) teljes ellenzék közös polgármester-jelöltje választás 2024 Hartmann Ferenc a (majdnem) teljes ellenzék közös polgármester-jelöltje Dobrev Klára személyesen és a nevével fémjelzett Demokratikus Koalíció, valamint majdnem az összes ellenzéki párt felsorakozott Hartmann Ferenc, veszprémi szocialista képviselő mögött az önkormányzati választáson, aki így Porga Gyula újabb kihívójaként jelent meg. A hétfői bejelentésen szinte nem volt olyan ellenzéki pecsét, amit ne akartak volna Hartmanra ragasztani, miközben ő egy egyszerű szociális programot hirdetett meg Veszprémben. tegnap 3:15 Megválasztották államfőnek Sulyok Tamást köztársasági elnök Megválasztották államfőnek Sulyok Tamást Megválasztotta Sulyok Tamást köztársasági elnökké az Országgyűlés hétfőn. Az Alkotmánybíróság elnöke, aki a tisztségre egyedüli jelölt volt, 134 támogató szavazatot kapott a titkos voksoláson. 2024. február 26. 18:19 A magyar parlament is döntött Svédország NATO-csatlakozásának támogatásáról A magyar parlament is döntött Svédország NATO-csatlakozásának támogatásáról 188 igen szavazattal, 6 nem ellenében elfogadta az Országgyűlés a Svédország NATO-hoz való csatlakozásáról szóló jegyzőkönyv kihirdetéséről szóló javaslatot. 2024. február 26. 18:09

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.