Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 2. Zsigmond
Veszprém
19°C
2024. május 2. Zsigmond
Veszprém
19°C

Bravúros gyorsasággal elfogták a veszprémi rablókat a rendőrök - Videó

2023. július 22. 11:35 // Forrás: Veszprém vármegyei rendőrség
Két férfi rabolt ki egy alvó személyt Veszprém belvárosában július 21-én 22 óra 57 perckor.

A rendelkezésre álló adatok alapján a 32 éves sértett egy padon pihent, amikor odament hozzá két személy, és a nyakából letépték a láncát, ruházatából pedig mobiltelefonját, igazolványtokját a benne lévő személyes iratokkal és bankkártyákkal együtt ellopták. A sértett magánál tartott egy gázspay-t és gázriasztó fegyverét, amit szintén elloptak tőle.

A sértett ugyan felébredt, mikor tőle az értékeket meg akarták szerezni, védekezett is, de az egyik támadója a fegyverrel fejbe ütötte. A fejsérülést szenvedett sértettet a mentők kórháza szállították.

vehir.hu
további cikkek
Egy nap alatt elfogták az ötvenmilliós betörőt a veszprémi rendőrök Egy nap alatt elfogták az ötvenmilliós betörőt a veszprémi rendőrök Május végén egy dózsavárosi lakásba törtek be a betörők, ahonnan ötvenmillió forint értékben vittek el értéktárgyakat. Az esetnek több tanulsága is van, amiről szerdán sajtótájékoztató keretében számoltak be a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányságon. Ugyanitt bemutatták azokat a tárgyakat is, amiket azóta megtaláltak a nyomozók, valamint a videófelvételt, amikor bilincsben elvezetik az egyik elkövetőt, akinek az elfogásához 24 órára volt csak szüksége a rendőröknek. Cikkünkben mi is megmutatjuk ezeket a részleteket. 2023. június 8. 11:04 Közügyektől való eltiltás. Mit jelent pontosan? kék fény Közügyektől való eltiltás. Mit jelent pontosan? A bűnügyi hírek közt gyakran szerepel a közügyektől való eltiltás fogalma. Mit tehet és mit nem, akit eltiltanak a közügyektől? A főügyészség megyei statisztikákkal válaszol. 2021. augusztus 3. 2:00 Oscar-díjas színjáték, apró, de végzetes bakikkal – kollégánkat is megtalálták az „unokázós csalók” Oscar-díjas színjáték, apró, de végzetes bakikkal – kollégánkat is megtalálták az „unokázós csalók” Az „unokázós csalók” nem ismeretlenek a rendőrség előtt, és hiába számoltak már fel több ilyen bűnöző-hálózatot a nyomozók, az elkövetők egyre kreatívabb módon próbálják becsapni az idős embereket. Sőt, újabban színházi drámaszereplőket megszégyenítő karaktereket is megalkotnak a telefon túlsó végén, hogy hitelesebbek legyenek az áldozat előtt. A minap egyik kollégánkat, Barta Évát is felhívták rejtett számról. Ő meséli el a filmekbe illő szürreális élményét. 2021. július 16. 12:46 Áldozatsegítő Központ nyílt Veszprémben Áldozatsegítő Központ nyílt Veszprémben Az Óvári út 7. szám alatt megnyílt központ a hetedik olyan intézmény az országban, ahol biztonságos környezetben kaphatnak segítséget a bűncselekmények áldozatai. 2021. június 29. 11:47

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.