Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2023. december 7. Ambrus
Veszprém
0°C
2023. december 7. Ambrus
Veszprém
0°C

Közösségi és rekreációs programok a Séd-völgyben

2023. július 7. 21:32 // Forrás: VEDAC
Négy rendezvényből álló programsorozat első állomását rendezik kedden, a Séd-völgyben iskolás gyerekek részvételével.

A festői környezetben, a tavaly átadott új futókörhöz kapcsolódóan közösségi és rekreációs programokat rendez a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC).

Az első eseményt július 11-én, kedden délelőtt rendezik. A program az EKF – atlétikai vb váltófutás elnevezést kapta. Az EKF programsorozattal párhuzamosan 2023-ban hazánk rendezi a világ harmadik legnagyobb sporteseményét, az atlétikai világbajnokságot. A program szimbolikusan összeköti a két jelentős eseményt. Az iskolás gyerekek részvételével zajló váltófutás keretében a résztvevők átadják egymásnak a stafétabot.

Fotó: VEDACFotó: VEDAC

A váltófutás mellett színes sportprogramokkal várják a szervezők az érdeklődő gyerekeket, családokat. Regisztrálni 8.30-tól lehet, a program délig tart.

vehir.hu
további cikkek
Megnyitott az eplényi sípálya szabadidősport Megnyitott az eplényi sípálya Megnyitott az eplényi sípálya, a téli sportok kedvelői egyelőre az A1-es pályát és a tanulópályát használhatják - közölte a Síaréna Vibe Park közösségi oldalán hétfőn. 2023. december 4. 14:14 Július 27-én lesz a 2024-es Hervis Balaton-átevezés szabadidősport Július 27-én lesz a 2024-es Hervis Balaton-átevezés A Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) jövőre július 27-én rendezi meg a hetedik Hervis Balaton-átevezést, amelyre február elsejétől lehet majd nevezni. 2023. december 3. 21:56 Adventi tájfutás és adománygyűjtés szabadidősport Adventi tájfutás és adománygyűjtés A Veszprémi Honvéd SE december 3-án 10.30 és 12.00 között jótékonysági futást rendez a Veszprémi Családsegítő számára, ahova minden érdeklődőt szeretettel várnak. 2023. november 30. 22:39 Kétmillió forintnyi sportfejlesztés az iskolákban szabadidősport Kétmillió forintnyi sportfejlesztés az iskolákban A közel 4500 résztvevővel lezajlott Valeo-Rotary Futónap eredményei alapján 2 millió forint értékben adott át hasznos sporteszközöket a Rotary Club Balatonfüred-Veszprém és a VEDAC november 28-án, a Városi Stadion futófolyosóján. Az októberben megrendezett, a VEB2023 által is támogatott „Fuss az Iskoládért!” programon a létszámarányosan legtöbb diákot megmozgató Veszprém vármegyei iskolákat díjazták. 2023. november 30. 22:30

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.