Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Közösségi és rekreációs programok a Séd-völgyben

2023. július 7. 21:32 // Forrás: VEDAC
Négy rendezvényből álló programsorozat első állomását rendezik kedden, a Séd-völgyben iskolás gyerekek részvételével.

A festői környezetben, a tavaly átadott új futókörhöz kapcsolódóan közösségi és rekreációs programokat rendez a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC).

Az első eseményt július 11-én, kedden délelőtt rendezik. A program az EKF – atlétikai vb váltófutás elnevezést kapta. Az EKF programsorozattal párhuzamosan 2023-ban hazánk rendezi a világ harmadik legnagyobb sporteseményét, az atlétikai világbajnokságot. A program szimbolikusan összeköti a két jelentős eseményt. Az iskolás gyerekek részvételével zajló váltófutás keretében a résztvevők átadják egymásnak a stafétabot.

Fotó: VEDACFotó: VEDAC

A váltófutás mellett színes sportprogramokkal várják a szervezők az érdeklődő gyerekeket, családokat. Regisztrálni 8.30-tól lehet, a program délig tart.

vehir.hu
további cikkek
Fotóriport az idei Gyulaffy-futóversenyről Gyulaffy László Általános Iskola Fotóriport az idei Gyulaffy-futóversenyről A rátóti Gyulaffy László Német Nemzetiségi Általános Iskola az elmúlt hétvégén rendezte meg hagyományos futóversenyét. Az izgalmas megmérettetésen a gyermekek szüleikkel, tanáraikkal karöltve teljesítették a több mint 1 kilométeres távot – FOTÓRIPORT. 2024. június 17. 11:30 Több mint tízezer indulóra számítanak a Balaton-átúszás szervezői szabadidősport Több mint tízezer indulóra számítanak a Balaton-átúszás szervezői Több mint tízezer résztvevőre számítanak a szervezők a Balaton-átúszáson, amelyre a tervek szerint július 20-án kerül sor. 2024. június 12. 8:12 Balaton-átevezés július 27-én hetedszer szabadidősport Balaton-átevezés július 27-én hetedszer Július 27-én rendezik meg a hetedik Hervis Balaton-átevezést, amelynek résztvevői kajakkal, kenuval, SUP-pal vagy sárkányhajóval is teljesíthetik a Zamárdi-Tihany-Zamárdi nyolc kilométeres útvonalat. 2024. június 4. 13:32 Ultrabalaton: több mint 25 ezer résztvevő, rekordösszeg karitatív célokra szabadidősport Ultrabalaton: több mint 25 ezer résztvevő, rekordösszeg karitatív célokra Egyéniben magyar győzelmek születtek a 18. alkalommal megrendezett NN Ultrabalatonon, amelyen több mint 25 ezer résztvevőt regisztráltak és rekordösszeg, majdnem 23 millió forint gyűlt össze karitatív célokra. 2024. május 5. 20:08

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.