Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Veszprémben kaparták le a főnyereményt!

2023. június 25. 21:41
A szerencsés nyertes 75 millió forinttal gazdagodott.

Bevallom őszintén, legtöbbször megvetéssel pillantottam azokra az emberekre, akik a kemény munkanap végén a dohánytermék, vagy éppen a szomjoltó sörük mellé vásároltak jó néhány sorsjegyet is annak a reményében, hogy a szerencse talán éppen rájuk mosolyog. Mindig az járt az eszemben közben, miért kockáztatja az ember azt, amiért előtte, ha kellett, még vért is izzadt.

Ide sorolhatnám a sportfogadókat és a lottózókat is, bár igaz, utóbbiak táborába én magam is beletartozom. Elsősorban nem azért, mert száz százalékig hiszek abban, hogy nyerhetek; sokkal inkább befolyásolja a tudatalattimat, hogy nehogy pont akkor húzzák ki a számaimat, amikor nem adtam fel a szelvényt. Annyi biztos, a rendszer jól van kitalálva, hiszen rengeteg pénzt hoz a tulajnak.

Ugyanakkor ne feledkezzünk meg arról sem, ahhoz, hogy egy rendszer hosszú évtizedeken keresztül működhessen, a tisztességes nyerési arányt is fenn kell tartania. Magyarán, ha nem is minden második ember, de olykor-olykor valaki a főnyereményre is szert tehet. Így történt ez a napokban Veszprémben is: egy dózsavárosi sörözőben ugyanis 75 millió forint talált új gazdára.

A szerencsés „Kincsvadász” kaparós sorsjegyen nyerte az összeget, amely bizonyára rövidesen megváltoztatja majd az életét. Bízva a józan gondolkodásban, szívből kívánom számára, hogy valósítsa meg az álmait, azt pedig csak remélni merem, hogy többé már be sem teszi a lábát egy lottózóba. 

Simon Dani

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.