Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2023. december 9. Natália
Veszprém
-1°C
2023. december 9. Natália
Veszprém
-1°C

Mindenki nyert a rajzpályázaton

2023. június 22. 12:25
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Veszprém Vármegyei Igazgatóságának rajzpályázatára idén is több mint száz mű érkezett be, amelyeket végül egytől egyig elismert a szervezet.

A Bozsik-programban résztvevő gyermekeknek (5-11 évesek) kiírt rajzpályázatra nemcsak Veszprémből, hanem Monostorapátiból, Jásdról, Zircről, Tapolcáról, Ajkáról és Takácsiból is érkeztek művek.

A vármegyei szövetség idén úgy döntött, minden pályázót elismer egy ajándékcsomaggal: a gyermekek aranyéremmel, oklevéllel, csokoládéval, üdítőtővel és ceruzákkal gazdagodtak.

Finta Péter, az MLSZ Veszprém Vármegyei Igazgatóságának vezetője portálunk megkeresésére elmondta, az idei évben a Báva Bt. és az 1. Futsal Club Veszprém három-három különdíjjal is támogatta a rendezvényt: az 1. FC Veszprém ügyvezetője, Rajki Tamás a helyszínen köszöntötte a gyermekeket.

Finta hozzátette, nagy öröm számára, hogy több mint száz rajz érkezett be a pályázatra. Reményét fejezte ki, hogy jövőre hasonlóan sikeres lesz majd a programjuk. Hozzátette, köszönettel tartozik az óvónőknek és tanítóknak is, hiszen a gyermekek nemcsak a pályán, hanem rajzórán is megtapasztalhatták a labdarúgás örömeit.

Galéria
Több mint száz mű érkezett az MLSZ rajzpályázatára
vehir.hu
Domján Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.