Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Közösségi futás a völgyben

2023. június 18. 10:41 // Forrás: VEDAC
A Juhannus-nap keretében, második alkalommal rendez futóversenyt június 24-én, szombat este a VEDAC a Betekints-völgyben.

A Veszprémi Magyar-Finn Egyesület hatodik alkalommal rendezi meg a Juhannus-napot június 24-én, szombaton a veszprémi Kolostorok és Kertek Rendezvénytéren, melynek keretében másodszor futóverseny is színesíti a programot. Az ingyenes közösségi futás során a résztvevőknek két kört, összesen 2,6 kilométert kell megtenniük.

Regisztrálni a helyszínen 17.00-17.30 között lehet, a verseny 17.45-kor rajtol. Hat kategóriában – abszolút női, férfi, 2008-2011 között született lányok, fiúk, 2012 és később született lányok, fiúk – hirdetnek eredményt, az első három helyezett éremdíjazásban részesül. Minden befutó apró ajándékot kap.

Fotó: VEDAC (archív)Fotó: VEDAC (archív)

A remeknek ígérkező nyáresti programra a szervezők szeretettel várják a lakosságot. A futóverseny résztvevőinek ismerős lehet majd a terep, hiszen a VEDAC nem először rendez futóversenyt a völgyben, így az útvonal bejáratottnak mondható.

vehir.hu
további cikkek
Fotóriport az idei Gyulaffy-futóversenyről Gyulaffy László Általános Iskola Fotóriport az idei Gyulaffy-futóversenyről A rátóti Gyulaffy László Német Nemzetiségi Általános Iskola az elmúlt hétvégén rendezte meg hagyományos futóversenyét. Az izgalmas megmérettetésen a gyermekek szüleikkel, tanáraikkal karöltve teljesítették a több mint 1 kilométeres távot – FOTÓRIPORT. 2024. június 17. 11:30 Több mint tízezer indulóra számítanak a Balaton-átúszás szervezői szabadidősport Több mint tízezer indulóra számítanak a Balaton-átúszás szervezői Több mint tízezer résztvevőre számítanak a szervezők a Balaton-átúszáson, amelyre a tervek szerint július 20-án kerül sor. 2024. június 12. 8:12 Balaton-átevezés július 27-én hetedszer szabadidősport Balaton-átevezés július 27-én hetedszer Július 27-én rendezik meg a hetedik Hervis Balaton-átevezést, amelynek résztvevői kajakkal, kenuval, SUP-pal vagy sárkányhajóval is teljesíthetik a Zamárdi-Tihany-Zamárdi nyolc kilométeres útvonalat. 2024. június 4. 13:32 Ultrabalaton: több mint 25 ezer résztvevő, rekordösszeg karitatív célokra szabadidősport Ultrabalaton: több mint 25 ezer résztvevő, rekordösszeg karitatív célokra Egyéniben magyar győzelmek születtek a 18. alkalommal megrendezett NN Ultrabalatonon, amelyen több mint 25 ezer résztvevőt regisztráltak és rekordösszeg, majdnem 23 millió forint gyűlt össze karitatív célokra. 2024. május 5. 20:08

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.