Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Jöhet a Csabrendek–Öskü aranycsata

2023. június 4. 21:02
Az Öskü 7-0-ra verte a Nemesszalókot, s két pontra megközelítette az éllovas Csabrendeket, így az utolsó fordulóban fog eldőlni az aranyérem sorsa a Corecomm SI vármegyei másodosztályú labdarúgó-bajnokságban.

A házigazda Badacsonytomaj szombaton nagy csatában maradt alul a már biztosan bronzérmes Balatonszepezddel szemben (1-2). A Kamond ugyanilyen arányban verte a vendég Ősit (2-1). A Herend és a Taliándörögd meccsén viszont nem született gól.

Vasárnap az Ugod 5-0-ra kiütötte a Csetényt. A Külsővat SE–BKSE-Peremarton derbin ugyancsak öt találat esett, de itt jóval kiegyenlítettebb volt a küzdelem (2-3).

A második Öskü ellentmondást nem tűrve, 7-0-ra diadalmaskodott a Nemesszalók felett, így két pontra megközelítette az éllovas, ezen a hétvégén szabadnapos Csabrendeket. Mindez azt jelenti, hogy a jövő hétvégi utolsó fordulóban fog eldőlni a bajnoki cím sorsa. Ráadásul a két élcsapat éppen egymás ellen zárja az idei sorozatot.

Június 11-én, vasárnap 17 órától tehát jön azt aranycsata: a Csabrendek–Öskü rangadó!

Corecomm SI vármegyei másodosztályú labdarúgó-bajnokság, 25. forduló:

Június 3., szombat

Badacsonytomaji SE–Balatonszepezd ÖKSC 1-2 (0-0)
Gólszerzők
: Szombathelyi (69.), ill. Balázs (57.), Kovács K. (75.)

Kamond FC–Ősi PSK 2-1 (1-1)
Gólszerzők
: Nagy J. (40. – büntetőből), Orosz (77.), ill. Kiss Á. (12.)

Herendi PSK–Taliándörögd SE 0-0

Június 4., vasárnap

Edeltech Ugod SE–Csetény SE 5-0 (0-0)
Gólszerzők: Zsoldos (49., 78.), Kocsis (75., 81.), Kiss B. (90.)

Külsővat SE–BKSE-Peremarton 2-3 (2-2)
Gólszerzők
: Vizi (24., 45.), ill. András (30.), Szabó A. (35., 71.)

Gostech PV Öskü FC–Nemesszalók ESE 7-0 (2-0)
Gólszerzők: Hulka (25.), Nagy L. (45., 81., 87.), Bódis (69., 71.), Jancsek (83.)

Szabadnapos volt: a Csabrendek

Tabella

Forrás: adatbank.mlsz.huForrás: adatbank.mlsz.hu

vehir.hu
további cikkek
Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik vármegyei foci Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzhetik címvédő riválisukat. tegnap 8:06 A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított vármegyei foci A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó I. osztály elmúlt hétvégéi fordulójában a második helyen álló Balatonfűzfő 1-0-ra nyert Pápán, míg a Tihany 12-0-ra múlta felül a sereghajtó Várpalotát – összefoglaló, képriport. 2024. április 15. 8:56 Pápa–Fűzfő rangadóval folytatódik a vármegyei élvonal vármegyei foci Pápa–Fűzfő rangadóval folytatódik a vármegyei élvonal A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a negyedik pozíciót elfoglaló Pápa a második Fűzfő ellen tervez három pontot szerezni. 2024. április 11. 9:35 Boromisza Dániel irányítja az Úrkút csapatát vármegyei foci Boromisza Dániel irányítja az Úrkút csapatát Az 1. Futsal Club Veszprém egykori alapembere, Boromisza Dániel megbízott játékos-edzőként folytatja pályafutását a Veszprém vármegyei labdarúgó I. osztály címvédője, a jelenlegi listavezető Úrkút csapatánál. 2024. április 10. 12:44

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.