Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Ki nyeri a labdarúgó vármegyei kupát?

2023. június 1. 15:32
A vehir.hu labdarúgó megyei kupa döntőjében a bajnoki címet már megszerző Úrkút a Balatonfüredi USC-vel mérkőzik meg szombaton 17.30-tól az ajkai stadionban.

A bajnoki szereplést tekintve remekül kirajzolódik, hogy két jó erőt képviselő együttes harcolta ki a Veszprém vármegyei labdarúgó kupa döntőjében való szereplést: az egyik résztvevő, az Úrkút tizenhárom ponttal nyerte meg az élvonalat, míg az ellenfél, a Balatonfüredi USC nem sokkal lemaradva a dobogóról (5 pont) az előkelő negyedik pozícióban végzett.

A bajnoki szereplést tekintve az Úrkút az esélyesebb a kupagyőzelemre (archív fénykép)A bajnoki szereplést tekintve az Úrkút az esélyesebb a kupagyőzelemre (archív fénykép)

Az úrkútiak a tavalyi kiírásban is kvalifikálták magukat a fináléba, ám akkor a Pét büntetőpárbaj után végül jobbnak bizonyult. Az idei elődöntőben mindkét résztvevő alakulat könnyed diadalt aratott: a Balatonfüredi USC 3-0-ra nyert a bajnoki ezüstérmes Pápa otthonában, míg az Úrkút 2-0-s sikert ért el Fűzfőn. A döntőt szombaton 17.30-kor az ajkai stadionban rendezik.

A mérkőzésre ingyenes lesz a belépés!

vehir.hu
Szalai Csaba
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.