Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Ossza meg gondolatait az EKF-évről!

2023. május 30. 11:38

Jelentkezőket keresnek egy beszélgetős kutatásba, amiben a veszprémiek véleményét szeretnék jobban megismerni arról, hogyan élték meg az Európa Kulturális Fővárosa címviselés eddigi hónapjait, mennyire hat a mindennapjaikra, okoz-e számukra akár örömöt, akár bosszúságot.

Aki szívesen részt venne egy ilyen beszélgetésen, a kutatás szervezői - a Veszprém-Balaton Régió Kultúrájáért Közalapítvány és a HÉTFA Elemző Központ Kft. - kérik, jelentkezzen az alábbi oldalon: 

www.hetfa.hu/ekf-beszelgetes

A részvételt vásárlási utalvánnyal és további ajándékokkal honorálják, áll a felhívásban! 

vehir.hu
további cikkek
Kik ezek a színes egyéniségek Veszprém utcáin? Kik ezek a színes egyéniségek Veszprém utcáin? Pár napja több életnagyságú emberi szobor jelent meg Veszprém belvárosának különböző helyszínein. Mindegyikük egy kultikus veszprémi polgárt ábrázol, de van egy érdekes csavar a történetben. Cikkünkben eláruljuk, hogy kik is ők valójában, miért kerültek ki az utcára, miért pont ilyen színben, és miért pont ezekre a helyekre. tegnap 22:10 HÍDFELÚJÍTÁS MIATT FORGALOMKORLÁTOZÁS LESZ A BALATONALMÁDI ÉS CSOPAK KÖZÖTTI KERÉKPÁRÚTON HÍDFELÚJÍTÁS MIATT FORGALOMKORLÁTOZÁS LESZ A BALATONALMÁDI ÉS CSOPAK KÖZÖTTI KERÉKPÁRÚTON Hídfelújítási munkákat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a Balatonalmádi és Csopak közötti kerékpárúton 2023. október 3-a, keddtől. A munkálatok várhatóan november végéig tartanak, ezalatt három érintett hídon teljes lezárás lesz érvényben, ezért táblákkal jelzett forgalomterelésre kell számítani a kerékpárral közlekedőknek. tegnap 9:51 Jazzfesztivál novemberben! Jazzfesztivál novemberben! Négy napon át csaknem harminc koncert, világsztárok, köztük Erik Truffaz, Bill Frisell, Manu Katché és Jojo Mayer fellépése várja a műfaj iránt érdeklődőket november 16-tól 19-ig a Veszprém Jazz Fesztiválon - hangzott el az esemény szerdai budapesti sajtótájékoztatóján. 2023. szeptember 27. 12:59 Mindenki másképp csinálja - Dubrovnik és Tartu városvezetői mesélnek az ő praktikáikról Európa Kulturális Fővárosa Mindenki másképp csinálja - Dubrovnik és Tartu városvezetői mesélnek az ő praktikáikról Dubrovnikban többek közt a Trónok harca miatt korlátozták az óvárosba a belépést. Tartuban pedig van egy hónap, amikor majdnem féláron lehet étterembe menni. Érdekes turisztikai megoldásokkal találkoztunk, amikor a két város vezetőivel interjúztunk veszprémi látogatásuk alkalmával. 2023. szeptember 27. 11:53

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.