Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A Pápa szerezte meg az Úrkút mögött az ezüstérmet

2023. május 28. 5:02
A Pápa szerezte meg a Vehir.hu vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság ezüstérmét, miután a szombati utolsó fordulóban 4-2-re nyert Sümegen.

Ahogyan azt az elmúlt években már-már megszokhattuk, az Úrkút idén is nagy fölénnyel nyert a vármegyei élvonalban.

A szombati utolsó forduló előtt az volt a legnagyobb kérdés, hogy kié lesz a bajnoki ezüstérem. Nos a harmadik Tihany kikapott az Ajka Kristálytól, a Pápa viszont nyert az ötödik Sümeg vendégeként, így a Perutz zárt a második helyen.

A Szentantalfa egy korábbi elhalasztott meccsén csütörtökön, majd szombaton is nyerni tudott hazai környezetben. Előbb a Zirc, utóbb a Pét volt az „áldozat”.

A Balatonalmádi győzelemmel zárta az idényt a Zirc ellen - a cikk alján képgaléria található a meccsrőlA Balatonalmádi győzelemmel zárta az idényt a Zirc ellen - a cikk alján képgaléria található a meccsről

A negyedik helyet az újonc Balatonfüredi csípte el, amely 5-3-ra verte a Devecsert. A Balatonalmádi a Zirc legyőzésével hatodik lett.

A sereghajtó Magyarpolány az utolsó előtti Gyulafirátót vendéglátójaként is fejet hajtott. A Várpalota saját pályáján nyert a Fűzfő ellen (2-0).

Vehir.hu vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság, a 28. fordulóból elhalasztott mérkőzés:

Május 25., csütörtök

Szentantalfa NVSE–FC Zirc 3-2 (0-1)
Gólszerzők
: Csillag (47. – büntetőből), Szigeti (61., 73.), ill. Óvári (3., 63.)

Vehir.hu vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság, 30. (utolsó) forduló:

Május 27., szombat

Ajka Kristály SE–Tihanyi FC 2-0 (2-0)
Gólszerzők
: Adorján (21.), Bakó (41.)

Szentantalfa NVSE–Péti MTE 5-2 (3-0)
Gólszerzők
: Molnár B. (40.), Csillag (42. – büntetőből), Nagy Zs. (45.), Burgyán (68.), Dombi (88.), ill. Tar (47.), Gyurcsek (58.Ö

Balatonfüredi USC–Devecser SE 5-3 (3-0)
Gólszerzők
: Radács (12.), Koltai (25. – büntetőből), Schőnig (41., 73.), Koltai (93.), ill. Sáringer (52., 92.), Szabó D. (55.)

Balatonalmádi SE–FC Zirc 2-0 (0-0)
Gólszerzők
: Jánó (50.), Hoffer (88.)

Sümeg VSE–Pápai Perutz FC 2-4 (0-1)
Gólszerzők
: Szakonyi (53.), Görhes (54.), ill. Cser (7.), Kovács B. (51. – öngól), Varga B. (88.), Nagy K. (90.)

Klíma-Park Magyarpolány SE–Gyulafirátót SE 1-3 (0-0)
Gólszerzők
: Hardi (82. – büntetőből), ill. Farkas (56., 73.), Szelényi (64.)

Várpalotai BSK–Fűzfői AK 2-0 (1-0)
Gólszerzők
: Reznyák (44. – büntetőből), Magda (88.)

Tabella (végeredmény)

Forrás: adatbank.mlsz.hu 

Galéria
Balatonalmádi SE – FC Zirc 2-0 (0-0)
vehir.hu
Szalai Csaba
további cikkek
Tóparti rangadóval folytatódik a vármegyei küzdelem vármegyei foci Tóparti rangadóval folytatódik a vármegyei küzdelem A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal előttünk álló fordulójában a Balatonalmádi a Balatonfüredi USC-t fogadja, míg a listavezető, címvédő Úrkútra könnyed ütközet vár a sereghajtó Várpalota ellen. tegnap 14:09 Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón vármegyei foci Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi rangadóján 1-1-es döntetlent játszott a listavezető Úrkút az üldöző Fűzfővel – képriport a rangadóról, összefoglaló a forduló eredményeiről. 2024. április 22. 12:21 Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik vármegyei foci Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzhetik címvédő riválisukat. 2024. április 18. 8:06 A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított vármegyei foci A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó I. osztály elmúlt hétvégéi fordulójában a második helyen álló Balatonfűzfő 1-0-ra nyert Pápán, míg a Tihany 12-0-ra múlta felül a sereghajtó Várpalotát – összefoglaló, képriport. 2024. április 15. 8:56

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.