Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Vereséggel zárt a bajnok

2023. május 22. 6:03
A Tihany bravúros, 3-2-es győzelmet aratott az éllovas Úrkút felett a Vehir.hu vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi, utolsó előtti fordulójában.

Szombaton öt mérkőzést vívtak a vármegyei labdarúgó élvonal utolsó előtti fordulójában.

A játéknap legnagyobb rangadóját a dobogóra igyekvő Tihany és a bajnoki címét már korábban bebiztosító, címvédő Úrkút vívta. Színvonalas, izgalmas csatát láthatott a Balaton-parti publikum, az ötgólos mérkőzés végül a hazaiak győzelmével zárult (3-2). A tihanyiak ezzel biztosan a dobogóra állhatnak. Az, hogy melyik fokára, csak a jövő heti, utolsó fordulóban fog eldőlni.

A rangadón a Tihany legyőzte a bajnok Úrkútot - a cikk alján képgaléria található a meccsrőlA rangadón a Tihany legyőzte a bajnok Úrkútot - a cikk alján képgaléria található a meccsről

Ugyancsak rangadót vívott a második Pápa és a hatodik Balatonalmádi. A Perutz 3-1-re nyert és megerősítette második helyét. Ugyanilyen végeredménnyel zárt a hazai pályán játszó Fűzfő az Ajka Kristály ellen (3-1).

Két szombati találkozón is vendégsiker született. A Devecser a Szentantalfa ellen (0-4), a Várpalota pedig a Pét ellen maradt alul (1-3).

Vasárnap két összecsapás szerepelt a programban. A Gyulafirátót 2-0-s vezetés után ikszelt a vendég Sümeg ellen (2-2). A Zirc pedig 2-0-ra verte a Balatonfüredi USC-t, utóbbi így biztosan a negyedik helyen végez.

Vehir.hu vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság, 29. forduló:

Május 20., szombat

Fűzfői AK–Ajka Kristály SE 3-1 (2-0)
Gólszerzők
: Méhes (29.), Kovács L. (56., 81.), ill. Szabó K. (86.)

Tihanyi FC–Úrkút SK 3-2 (2-1)
Gólszerzők
: László (2.), Nemes (17., 47. – mindkettőt büntetőből), ill. Bognár P. (15.), Horváth Á. (60.)

Devecser SE–Szentantalfa NVSE 0-4 (0-2)
Gólszerzők
: Molnár B. (32., 61.), Szigeti (35.), Molnár K. (62.)

Várpalotai BSK–Péti MTE 1-3 (0-1)
Gólszerzők
: Gómann (71.), ill. Nagy R. (44.), Horváth B. (59.), Bóka (63.)

Pápai Perutz FC–Balatonalmádi SE 3-1 (2-1)
Gólszerzők
: Nagy K. (3., 37.), Nagy D. (69.), ill. Petróczi (22.)

Május 21., vasárnap

Gyulafirátót SE–Sümeg VSE 2-2 (2-0)
Gólszerzők
: Farkas (27.), Bekker (39.), ill. Nimsz (68.), Reicz (71. – büntetőből)

FC Zirc–Balatonfüredi USC 2-0 (2-0)
Gólszerzők
: Óvári (14.), Stupián (25.)

Szabadnapos volt: Magyarpolány

Tabella

Galéria
Tihanyi FC – Úrkút SK 3-2 (2-1)
vehir.hu
Szalai Csaba
további cikkek
Tóparti rangadóval folytatódik a vármegyei küzdelem vármegyei foci Tóparti rangadóval folytatódik a vármegyei küzdelem A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal előttünk álló fordulójában a Balatonalmádi a Balatonfüredi USC-t fogadja, míg a listavezető, címvédő Úrkútra könnyed ütközet vár a sereghajtó Várpalota ellen. ma 14:09 Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón vármegyei foci Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi rangadóján 1-1-es döntetlent játszott a listavezető Úrkút az üldöző Fűzfővel – képriport a rangadóról, összefoglaló a forduló eredményeiről. 2024. április 22. 12:21 Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik vármegyei foci Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzhetik címvédő riválisukat. 2024. április 18. 8:06 A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított vármegyei foci A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó I. osztály elmúlt hétvégéi fordulójában a második helyen álló Balatonfűzfő 1-0-ra nyert Pápán, míg a Tihany 12-0-ra múlta felül a sereghajtó Várpalotát – összefoglaló, képriport. 2024. április 15. 8:56

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.