Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 24. Kinga, Kincső
Veszprém
26°C
2024. július 24. Kinga, Kincső
Veszprém
26°C

Bodzanapot rendeztek Jásdon

2023. május 21. 11:00
A falu apraja-nagyja részt vett a sportpályán szombaton megrendezett programon.

Az egész napos dzsemborin az iskolásokat játékos vetélkedővel várták a pedagógusok és a szülő munkaközösség szervezésében. Az érdeklődőket gasztronómiai sátrakban látták vendégül, és nem hiányozhattak a falunapokon megszokott kulturális és gyerekprogramok sem. A Veszprém-Balaton 2023 Zrt. támogatásával Küngös és Berhida kulturális csoportjai is bemutatkoztak a házigazda jásdiak mellett. A szomszédból, Bakonynánáról a sváb tánckör látogatott el a rendezvényre, míg egy kicsit távolabbról, Tatabányáról nyugdíjas énekes-táncos csoport érkezett. A nap sztárvendégei a Kredenc zenekar, Oszvald Marika és a fiestás Csordás Tibi voltak – tudtuk meg Győry Tünde polgármestertől. 

A rendezvényre Ovádi Péter parlamenti képviselő is kilátogatott, aki a sajtó érdeklődésére dicsérte a falu tudatos imázsépítését. Itt minden a bodzáról szól, a hagyományos rendezvények mellett Bodzaház is működik a településen. A programok révén nemcsak a helybelieket, hanem a turistákat is meg tudják szólítani, és ez jó alkalom arra is, hogy a környékbeli településekkel erősítsék a kapcsolatokat – fogalmazott a képviselő.

vehir.hu
Kovács Bálint
további cikkek
Vétett a szabályoknak a Kékszalag nyertese, az óvás mégis elmaradt Kékszalag Vétett a szabályoknak a Kékszalag nyertese, az óvás mégis elmaradt Megóvhatta volna a Kékszalag végeredményét a második helyen befutó Prospex-Delta, végül a vitorláscsapat vezetője és kormányosa a csapat többi tagjának véleményével ellentétesen nem tette ezt meg, így a Fifty-Fifty megtarthatta győzelmét. Lichtenberger Attila a Prospex-Delta vezetője az Indexnek beszélt hosszan arról, hogy milyen szabálytalanságot követett el a győztes hajó és végül ők miért nem éltek az óvással. A Prospex-Delta kormányosa egyébként a veszprémi dr. Kaiser Kristóf, akivel korábban mi is készítettünk interjút. tegnap 17:12 Nem zár be végleg, csak felújítják a veszprémi állatorvosi rendelőt állatvédelem Nem zár be végleg, csak felújítják a veszprémi állatorvosi rendelőt Szó sincs arról, hogy végleg bezárna a Veszprémi Állatkórház, csupán más lesz az üzemeltetője, aki vállalta, hogy néhány hónap alatt felújítja az épületet, hogy aztán ismét kinyithasson rendelőként. Megkerestük az új üzemeltetőt, dr. Pásztor Istvánt, hogy többet megtudjunk a részletekről. tegnap 10:46 Magyarország második űrhajósa az Axiom Space Ax-4-es missziójával repül a világűrbe Magyarország második űrhajósa az Axiom Space Ax-4-es missziójával repül a világűrbe Magyarország véglegesítette megállapodását az amerikai Axiom Space-szel, miszerint a második magyar űrhajóst a vállalat soron következő Ax-4-es missziójával bocsájtják fel a világűrbe - tájékoztatta Ferencz Orsolya, a Külgazdasági és Külügyminisztérium űrkutatásért felelős miniszteri biztosa. tegnap 10:47 Bakonybélben rendezik a 9. Közép-Európai Csillagászati és Asztrofizikai Diákolimpiát Bakonybélben rendezik a 9. Közép-Európai Csillagászati és Asztrofizikai Diákolimpiát Bakonybélben rendezik a 9. Közép-Európai Csillagászati és Asztrofizikai Diákolimpiát augusztus 7. és 9. között. 2024. július 22. 21:25

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.