Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Vármegyei élvonal: rangadó az utolsó előtti fordulóban

2023. május 19. 9:29
A bajnoki címét már biztosan megvédő Úrkút a harmadik Tihanyhoz látogat a Vehir.hu vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi, utolsó előtti fordulójában.

Az utolsó előtti fordulót rendezik az előttünk álló hétvégén a vármegyei labdarúgó élvonalban. A bajnoki cím sorsa már eldőlt – az Úrkút megvédi címét –, de a dobogós helyezésekért még nagy csata zajlik.

A Tihany már szombaton bebiztosíthatja harmadik helyezését, ehhez azonban éppen az Úrkút gárdáját kellene hazai környezetben legyűrnie.

A 29. kör rangadóján Tihanyba látogat a bajnok Úrkút (archív fotó)A 29. kör rangadóján Tihanyba látogat a bajnok Úrkút (archív fotó)

A második Pápa ugyancsak nehéz kilencven perce számíthat az ötödik Pápa vendéglátójaként.

Szintén szombaton játsszák a Fűzfő–Kristály, Devecser­–Szentantalfa és a Várpalota–Pét összecsapást is.

Vasárnap két találkozót rendeznek. Az utolsó előtti helyen álló Gyulafirátót az esélyesebb Sümeget látja vendégül. A kilencedik Zircnél pedig a negyedik helyen tanyázó, a dobogót üldöző Balatonfüredi USC vizitál.

Vehir.hu vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság, 29. forduló:

Május 20., szombat, 17.00

Fűzfői AK–Ajka Kristály SE
Helyszín: Fűzfő Városi Stadion

Tihanyi FC–Úrkút SK
Helyszín: Tihanyi Sportpálya

Devecser SE–Szentantalfa NVSE
Helyszín: Devecser SE Sporttelep

Várpalotai BSK–Péti MTE
Helyszín: Várpalotai Bányász Sporttelep

Pápai Perutz FC–Balatonalmádi SE
Helyszín: Perutz Stadion

Május 21., vasárnap, 17.00

Gyulafirátót SE–Sümeg VSE
Helyszín: Gyulafirátót Sport Egyesület

FC Zirc–Balatonfüredi USC
Helyszín: Zirci Sporttelep

Szabadnapos lesz: Magyarpolány

Tabella

Forrás: adatbank.mlsz.huForrás: adatbank.mlsz.hu

vehir.hu
Szalai Csaba
további cikkek
Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik vármegyei foci Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzhetik címvédő riválisukat. tegnap 8:06 A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított vármegyei foci A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó I. osztály elmúlt hétvégéi fordulójában a második helyen álló Balatonfűzfő 1-0-ra nyert Pápán, míg a Tihany 12-0-ra múlta felül a sereghajtó Várpalotát – összefoglaló, képriport. 2024. április 15. 8:56 Pápa–Fűzfő rangadóval folytatódik a vármegyei élvonal vármegyei foci Pápa–Fűzfő rangadóval folytatódik a vármegyei élvonal A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a negyedik pozíciót elfoglaló Pápa a második Fűzfő ellen tervez három pontot szerezni. 2024. április 11. 9:35 Boromisza Dániel irányítja az Úrkút csapatát vármegyei foci Boromisza Dániel irányítja az Úrkút csapatát Az 1. Futsal Club Veszprém egykori alapembere, Boromisza Dániel megbízott játékos-edzőként folytatja pályafutását a Veszprém vármegyei labdarúgó I. osztály címvédője, a jelenlegi listavezető Úrkút csapatánál. 2024. április 10. 12:44

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.