Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Tíz gólt rúgott az Öskü

2023. május 15. 15:25
Az éllovas Öskü 10-0-ra kiütötte a vendég Herendet a Corecomm SI vármegyei másodosztályú labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának szombati összecsapásán.

A listavezető Öskü kiütéses, 10-0-s győzelmet ünnepelhetett szombaton a vendég Herend ellen.

A hazai pályán játszó BKSE-Peremarton meglepetésre legyőzte a bajnoki címért versengő Balatonszepezdet, míg a Nemesszalók és a Kamond négygólos döntetlent játszott.

Vasárnap az időjárási körülmények miatt csak egy meccset tudtak lejátszani: a Taliándörögd hazai környezetben vesztett a Badacsonytomajjal szemben (0-4).

Az Ősi PSK–Csetény SE bajnoki elmaradt, a Csabrendek FC–Külsővat SE találkozó pedig félbeszakadt a pálya alkalmatlansága miatt.

Corecomm SI vármegyei másodosztályú labdarúgó-bajnokság, 22. forduló:

Május 13., szombat

BKSE-Peremarton–Balatonszepezd ÖKSC 1-0 (1-0)
Gólszerző
: Jónás (38.)

Gostech PV Öskü FC–Herendi PSK 10-0 (5-0)
Gólszerzők
: Talián (2., 41., 63.), Hulka (10., 16.), Gunther (37.), Jancsek (48.), Auerbach (56.), Nagy L. (77., 84. – az elsőt büntetőből)

Nemesszalók ESE–Kamond FC 2-2 (1-0)
Gólszerzők
: Sütő (14.), Nagy R. (72. – öngól), ill. Gosztonyi (52.), Németh J. (95.)

Május 14., vasárnap

Taliándörögd SE–Badacsonytomaji SE 0-4 (0-1)
Gólszerzők
: Csík (29.), Hegedűs (62.), Ódor (70.), Szombathelyi (74.)

Ősi PSK–Csetény SE – ELMARADT

Csabrendek FC–Külsővat SE – FÉLBESZAKADT

Tabella

Forrás: adatbank.mlsz.huForrás: adatbank.mlsz.hu

vehir.hu
további cikkek
Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón vármegyei foci Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi rangadóján 1-1-es döntetlent játszott a listavezető Úrkút az üldöző Fűzfővel – képriport a rangadóról, összefoglaló a forduló eredményeiről. 2024. április 22. 12:21 Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik vármegyei foci Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzhetik címvédő riválisukat. 2024. április 18. 8:06 A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított vármegyei foci A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó I. osztály elmúlt hétvégéi fordulójában a második helyen álló Balatonfűzfő 1-0-ra nyert Pápán, míg a Tihany 12-0-ra múlta felül a sereghajtó Várpalotát – összefoglaló, képriport. 2024. április 15. 8:56 Pápa–Fűzfő rangadóval folytatódik a vármegyei élvonal vármegyei foci Pápa–Fűzfő rangadóval folytatódik a vármegyei élvonal A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a negyedik pozíciót elfoglaló Pápa a második Fűzfő ellen tervez három pontot szerezni. 2024. április 11. 9:35

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.