Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Két pályán is az eső győzött a hétvégén

2023. május 15. 6:02
Négy hazai siker mellett egyetlen vendég győzelem születette a hétvégén a Vehir.hu vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokságban, két találkozót pedig elhalasztottak az időjárási körülmények miatt.

Szombaton három találkozót rendeztek a vármegyei élvonalban. A bajnoki címét már hetekkel ezelőtt bebiztosító Úrkút már az első percben vezetést szerzett a vendég Ajka Kristály ellen, végül pedig 4-2-re nyert.

A vendéglátó Várpalota kiélezett meccsen múlta felül a Devecsert (2-1), a Pét pedig ugyancsak hazai környezetben verte a Fűzfőt (2-0).

A Pét hazai sikert ünnepelhetett a FAK ellen - a cikk alján képgaléria található a meccsrőlA Pét hazai sikert ünnepelhetett a FAK ellen - a cikk alján képgaléria található a meccsről

Vasárnap négy találkozó szerepelt a programban, azonban az egész napos eső miatt a Szentantalfa–Zirc összecsapás és a forduló rangadója, a Balatonfüredi USC–Pápai Perutz FC összecsapás is elmaradt.

A Magyarpolány kontra Tihany derbit lejátszották, a sereghajtó nem tudta megnehezíteni az ezüstéremért küzdő tópartiak dolgát (1-3). A Balatonalmádi – a mesterhármast jegyző Babos Barna vezényletével – 3-2-re nyert a Gyulafirátót ellen.

Vehir.hu vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság, 28. forduló:

Május 13., szombat

Úrkút SK–Ajka Kristály SE 4-2 (3-0)
Gólszerzők
: Papp (1.), Kovács G. (33.), Horváth Á. (40.), Király (90. – büntetőből), ill. Szabó Z. (68.), Szabó K. (70.)

Várpalotai BSK–Devecser SE 2-1 (1-1)
Gólszerzők
: Magda (35.), Csapó (75.), ill. Paksai (33.)

Péti MTE–Fűzfői AK 2-0 (2-0)
Gólszerzők: Tóth Cs. (9.), Fodor (45.)

Május 14., vasárnap

Klíma-Park Magyarpolány SE–Tihanyi FC 1-3 (0-2)
Gólszerzők
: Döbrösi (81.), ill. Henn (39., 73.), László (41.)

Szentantalfa NVSE–FC Zirc – ELMARADT

Balatonfüredi USC–Pápai Perutz FC – ELMARADT

Balatonalmádi SE–Gyulafirátót SE 3-2 (0-0)
Gólszerzők
: Babos (60., 75., 80. – a másodikat büntetőből), ill. Farkas (51., 77.)

Szabadnapos volt: Sümeg SE

Tabella

Forrás: adatbank.mlsz.huForrás: adatbank.mlsz.hu

Galéria
Péti MTE – Fűzfői AK 2-0 (2-0)
vehir.hu
Szalai Csaba
további cikkek
Tóparti rangadóval folytatódik a vármegyei küzdelem vármegyei foci Tóparti rangadóval folytatódik a vármegyei küzdelem A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal előttünk álló fordulójában a Balatonalmádi a Balatonfüredi USC-t fogadja, míg a listavezető, címvédő Úrkútra könnyed ütközet vár a sereghajtó Várpalota ellen. tegnap 14:09 Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón vármegyei foci Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi rangadóján 1-1-es döntetlent játszott a listavezető Úrkút az üldöző Fűzfővel – képriport a rangadóról, összefoglaló a forduló eredményeiről. 2024. április 22. 12:21 Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik vármegyei foci Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzhetik címvédő riválisukat. 2024. április 18. 8:06 A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított vármegyei foci A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó I. osztály elmúlt hétvégéi fordulójában a második helyen álló Balatonfűzfő 1-0-ra nyert Pápán, míg a Tihany 12-0-ra múlta felül a sereghajtó Várpalotát – összefoglaló, képriport. 2024. április 15. 8:56

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.