Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Fussunk együtt a futókörök napján!

2023. május 11. 9:23 // Forrás: VEDAC
Május 21-én, vasárnap a Séd-völgybe várjuk a mozogni vágyókat a futókörök napján, mely egyben egy települések közötti verseny is lesz.

Veszprém városa először csatlakozik a futókörök napja programsorozathoz, melynek keretében 25 helyszínen, egyidőben rendeznek szabadidősport eseményt a Szabadidősport-eseményszervezők Országos Szövetsége (SZEOSZ) koordinálásában.

A május 21-én, vasárnap 9.00 és 17.00 között zajló esemény rendezését a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) vállalta fel azzal a céllal, hogy minél több mozogni vágyó embernek nyújtson jó hangulatú, aktív kikapcsolódási lehetőséget a Séd-völgyben.

Mindenkit várnak a Séd-völgybe (archív fotó)Mindenkit várnak a Séd-völgybe (archív fotó)

Felnőttek és gyerekek, élsportolók és amatőrök is részt vehetnek a programon, vagyis bárki, aki szívesen mozog. A regisztrációkor felvett chipeknek köszönhetően a résztvevők által megtett méterek (vagyis minden megtett 800 méter) összeadódnak, így minden résztvevő hozzájárul a települések közötti versenyhez! A rendezők nem titkolt célja, hogy Veszprém városa „újoncként” az élmezőnyben végezzen!

A három legtöbb kilométert megtett futó (25.000, 15.000, 10.000 Ft értékű) vásárlási utalványt kap. A résztvevők számára frissítés biztosított lesz.

Az eredményeket folyamatosan nyomon lehet követni a szeosz.hu/futokoroknapja internetes oldalon helyszínekre lebontva, így szurkolni is lehet a minél jobb helyezés megszerzéséért.

A futókörök napja az ötpróba szabadidősport program hivatalos pontszerző állomása.

Az esemény hivatalos Facebook oldala ITT érhető el.

vehir.hu
Domján Attila
további cikkek
Fotóriport az idei Gyulaffy-futóversenyről Gyulaffy László Általános Iskola Fotóriport az idei Gyulaffy-futóversenyről A rátóti Gyulaffy László Német Nemzetiségi Általános Iskola az elmúlt hétvégén rendezte meg hagyományos futóversenyét. Az izgalmas megmérettetésen a gyermekek szüleikkel, tanáraikkal karöltve teljesítették a több mint 1 kilométeres távot – FOTÓRIPORT. 2024. június 17. 11:30 Több mint tízezer indulóra számítanak a Balaton-átúszás szervezői szabadidősport Több mint tízezer indulóra számítanak a Balaton-átúszás szervezői Több mint tízezer résztvevőre számítanak a szervezők a Balaton-átúszáson, amelyre a tervek szerint július 20-án kerül sor. 2024. június 12. 8:12 Balaton-átevezés július 27-én hetedszer szabadidősport Balaton-átevezés július 27-én hetedszer Július 27-én rendezik meg a hetedik Hervis Balaton-átevezést, amelynek résztvevői kajakkal, kenuval, SUP-pal vagy sárkányhajóval is teljesíthetik a Zamárdi-Tihany-Zamárdi nyolc kilométeres útvonalat. 2024. június 4. 13:32 Ultrabalaton: több mint 25 ezer résztvevő, rekordösszeg karitatív célokra szabadidősport Ultrabalaton: több mint 25 ezer résztvevő, rekordösszeg karitatív célokra Egyéniben magyar győzelmek születtek a 18. alkalommal megrendezett NN Ultrabalatonon, amelyen több mint 25 ezer résztvevőt regisztráltak és rekordösszeg, majdnem 23 millió forint gyűlt össze karitatív célokra. 2024. május 5. 20:08

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.