Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Kerek születésnapját ünnepli a Vanderlich Egészségcentrum

2023. március 24. 21:36
Fennállásának tízéves jubileumát ünnepelte pénteken a Vanderlich Egészségcentrum.

A Betekints Hotelben megrendezett ünnepségen dr. Vándorfi Győző, a centrum vezetője felidézte az elmúlt évtized legnagyobb sikereit és bemutatta kollégáit. Mint megtudtuk, a centrumot már több mint 81 ezer páciens kereste fel, 2015-ben pedig egy országos szavazáson elnyerték az év legjobb magánrendelője díjat, amit egy szakmai zsűri is megerősített. A legfontosabb azonban a pácienseik elégedettsége, ami jól nyomon követhető az online értékelésekben is. 

Porga Gyula polgármester felidézte a tíz évvel ezelőtti sajtótájékoztatót, amikor bejelentették a Vanderlich Egészségcentrum létrejöttét.

Kapcsolódó cikk
Az egészség megőrzésében segítenek
A Wartha Vince utcában a nemrégiben Pro Urbe díjjal kitüntetett dr. Vándorfi Győző vezetésével megnyitott a Vanderlich Egészség Centrum.

Akkor azt mondta, hogy akkor tudunk erősek lenni, ha az állam és az önkormányzat mellett a vállalkozások és a civil szféra is hozzáteszik a maguk tudását az élet minden területéhez. Ezt Vándorfi Győző egy személyben testesíti meg, hiszen a Veszprém Megyei Diabetes Egyesület elnökeként és a Vanderlich Egészségcentrum vezetőjeként a civil és a vállalkozói területen is hozzájárult a veszprémiek egészségéhez.  A polgármester hangsúlyozta: nem elég megálmodni és kigondolni valamit, azt életben is kell tartani – azt, hogy ez a centrum esetében már tíz éve működik, már nem fogható a szerencsére, nagyon sok munka van mögötte. 

Ovádi Péter parlamenti képviselő Vándorfi Győzőt méltatta, akinek vitalitása az egész csapatára motiváló erőként hat. A képviselő szerint a Vanderlich Egészségcentrum választott mottója: “hit, bizalom, tudás, tisztesség” olyan értékeket fogalmaz meg, amire nemcsak egy vállalkozás, hanem az egész társadalom biztonsággal támaszkodhat.

A program további részében dr. Vándorfi Győző emlékplakettet adott át azoknak a munkatársainak, akik a kezdetek óta a csapat tagjai, majd szakmai előadások következtek a centrum orvosainak prezentálásában a cukorbetegség, az elhízás és a képalkotó diagnosztika témáiban.

Schöngrundtner Tamás
Kovács Bálint
további cikkek
Nyíltnapot tartott a PUMI – nagy volt az érdeklődés az állatmenhelyen Nyíltnapot tartott a PUMI – nagy volt az érdeklődés az állatmenhelyen Szombaton dél és három óra között várták az érdeklődőket, hogy különböző programokkal hívják fel a figyelmet a felelős állattartásra, s hogy bemutassák a PUMI Veszprémi Állatmenhely lakóit, akik várják, hogy örökbefogadják őket. ma 8:38 LEGO-ból épített robotokkal versenyeznek LEGO-ból épített robotokkal versenyeznek Idén rendezik meg 10. alkalommal a World Robot Olympaid LEGO robotépítési és programozási versenyt, melynek RoboMission elnevezésű negyedik regionális elődöntőjét péntek délelőtt tartották meg a Völgyikút Házban.   tegnap 8:28 Mit keresett a Veszprém és Hajmáskér közötti vasútvonalon egy gőzmozdony pénteken? Mit keresett a Veszprém és Hajmáskér közötti vasútvonalon egy gőzmozdony pénteken? Nem a MÁV döntött úgy, hogy mozdony flottáját néhány klasszikus darab újbóli beindításával bővíti. Egészen más oka volt, hogy péntek délután egy gőzmozdony többször is megtette a Veszprém és Hajmáskér közötti szakaszt a sínpályán. tegnap 8:30 Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok oktatás Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok A veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola ad otthont a Szabó Szabolcs Alapítvány vándorkupájának. A versenyre az ország tizenhárom iskolájából érkeztek hetedikes és nyolcadikos diákok, hogy összemérjék tudásukat a természettudományok területén. 2024. április 26. 14:11

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.