Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Pétre látogat a listavezető

2023. március 16. 10:08
A VEHIR.HU labdarúgó vármegyei élvonal hétvégi küzdelme is izgalmasnak ígérkezik: az Úrkút Pétre, az Almádi Füredre látogat, míg a Zirc a Tihanyt, a Gyulafirátót a Fűzfőt látja vendégül.

Az előttünk álló hétvégén immár a huszadik fordulóját rendezik a Veszprém vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságnak. Szombaton a Zirc a Tihanyt, a Devecser az Ajkát, a Pét az Úrkútat, míg a Várpalota a Magyarpolányt látja vendégül 15 órás kezdéssel.

Izgalmas mérkőzések előtt állunk (archív fénykép)Izgalmas mérkőzések előtt állunk (archív fénykép)

Vasárnap a Sümeg Szentantalfán, a Fűzfő pedig Gyulafirátóton lép pályára az előbbiekkel azonos időpontban, míg a Balatonfüred kontra Balatonalmádi derbit 15.45-kor rendezik. Izgalmakból minden bizonnyal ezúttal sem fogunk hiányt szenvedni.

VEHIR.HU labdarúgó vármegyei élvonal, a 20. forduló párosításai:

Március 18., szombat 15.00

FC Zirc – Tihanyi FC
Helyszín:
Zirci Sporttelep

Devecser SE – Ajka Kristály SE
Helyszín:
Devecser SE Sporttelep

Péti MTE – Úrkút SK
Helyszín:
Péti MTE Sporttelep

Várpalotai BSK – Magyarpolány
Helyszín:
Várpalotai Bányász Sporttelep

Március 19., vasárnap 15.00

Szentantalfa NVSE – Sümeg VSE
Helyszín:
Szentantalfa NVSE Sporttelep

Gyulafirátót SE – Fűzfői AK
Helyszín:
Gyulafirátót Sport Egyesület

Március 19., vasárnap 15.45
Helyszín:
Balatonarácsi Utánpótlás Centrum

Így állnak a csapatok:

Tabella forrása: adatbank.mlsz.hu

vehir.hu
Szalai Csaba
további cikkek
Új bajnokot avattak a Sípmester Fesztiválon Sípmester Fesztivál Új bajnokot avattak a Sípmester Fesztiválon Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye labdarúgó játékvezető-válogatottja története során először hódította el a Sípmester Fesztivál trófeáját, miután a vasárnap délutáni döntőben 1-0-ra felülmúlta Bács-Kiskun vármegye csapatát. A rendezvény remek hangulatban zajlott, sokáig fogják emlegetni. 2024. január 8. 13:28 Sípmester Fesztivállal indul az év Veszprémben vármegyei foci Sípmester Fesztivállal indul az év Veszprémben Az előttünk álló hétvégén Veszprém biztosít otthont a XVII. Sípmester Fesztiválnak, amelynek keretein belül négyszáz labdarúgó-játékvezető mérheti össze tudását a játéktéren. A mérkőzéseket a Március 15. utcai sportcsarnokban és a Vetési Albert Gimnáziumban rendezik, az esemény ingyenesen látogatható. 2024. január 4. 8:44 Ötven éve a veszprémi labdarúgás szolgálatában Sikos László Ötven éve a veszprémi labdarúgás szolgálatában Sikos Lászlót a közelmúltban Veszprém város sportjáért-díjjal jutalmazta Porga Gyula polgármester. Láthatatlan láncszemként is definiálhatnánk a szakembert, aki szinte az egész életét a vármegyei labdarúgásnak szentelte. Megkeresésünkre elmondta, a nehéz időkben csak a labdára számíthatott. 2024. január 1. 10:06 Gyász: a mérkőzés lefújása után vesztette életét a Várpalotai BSK játékosa gyászhír Gyász: a mérkőzés lefújása után vesztette életét a Várpalotai BSK játékosa A szombati Balatonalmádi SE–Várpalotai BSK vármegye III-as bajnoki labdarúgó-mérkőzés után az öltözőben rosszul lett a vendégcsapat 55 éves játékosa, Vékony Csaba, akinek életét már nem tudták megmenteni a kiérkező mentők. 2023. november 27. 10:03

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.