Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Pétre látogat a listavezető

2023. március 16. 10:08
A VEHIR.HU labdarúgó vármegyei élvonal hétvégi küzdelme is izgalmasnak ígérkezik: az Úrkút Pétre, az Almádi Füredre látogat, míg a Zirc a Tihanyt, a Gyulafirátót a Fűzfőt látja vendégül.

Az előttünk álló hétvégén immár a huszadik fordulóját rendezik a Veszprém vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságnak. Szombaton a Zirc a Tihanyt, a Devecser az Ajkát, a Pét az Úrkútat, míg a Várpalota a Magyarpolányt látja vendégül 15 órás kezdéssel.

Izgalmas mérkőzések előtt állunk (archív fénykép)Izgalmas mérkőzések előtt állunk (archív fénykép)

Vasárnap a Sümeg Szentantalfán, a Fűzfő pedig Gyulafirátóton lép pályára az előbbiekkel azonos időpontban, míg a Balatonfüred kontra Balatonalmádi derbit 15.45-kor rendezik. Izgalmakból minden bizonnyal ezúttal sem fogunk hiányt szenvedni.

VEHIR.HU labdarúgó vármegyei élvonal, a 20. forduló párosításai:

Március 18., szombat 15.00

FC Zirc – Tihanyi FC
Helyszín:
Zirci Sporttelep

Devecser SE – Ajka Kristály SE
Helyszín:
Devecser SE Sporttelep

Péti MTE – Úrkút SK
Helyszín:
Péti MTE Sporttelep

Várpalotai BSK – Magyarpolány
Helyszín:
Várpalotai Bányász Sporttelep

Március 19., vasárnap 15.00

Szentantalfa NVSE – Sümeg VSE
Helyszín:
Szentantalfa NVSE Sporttelep

Gyulafirátót SE – Fűzfői AK
Helyszín:
Gyulafirátót Sport Egyesület

Március 19., vasárnap 15.45
Helyszín:
Balatonarácsi Utánpótlás Centrum

Így állnak a csapatok:

Tabella forrása: adatbank.mlsz.hu

vehir.hu
Szalai Csaba
további cikkek
Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik vármegyei foci Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzhetik címvédő riválisukat. tegnap 8:06 A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított vármegyei foci A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó I. osztály elmúlt hétvégéi fordulójában a második helyen álló Balatonfűzfő 1-0-ra nyert Pápán, míg a Tihany 12-0-ra múlta felül a sereghajtó Várpalotát – összefoglaló, képriport. 2024. április 15. 8:56 Pápa–Fűzfő rangadóval folytatódik a vármegyei élvonal vármegyei foci Pápa–Fűzfő rangadóval folytatódik a vármegyei élvonal A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a negyedik pozíciót elfoglaló Pápa a második Fűzfő ellen tervez három pontot szerezni. 2024. április 11. 9:35 Boromisza Dániel irányítja az Úrkút csapatát vármegyei foci Boromisza Dániel irányítja az Úrkút csapatát Az 1. Futsal Club Veszprém egykori alapembere, Boromisza Dániel megbízott játékos-edzőként folytatja pályafutását a Veszprém vármegyei labdarúgó I. osztály címvédője, a jelenlegi listavezető Úrkút csapatánál. 2024. április 10. 12:44

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.