Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2023. december 3. Ferenc
Veszprém
-2°C
2023. december 3. Ferenc
Veszprém
-2°C

Három veszprémi érem a téli dobó ob-n

2023. március 4. 16:44 // Forrás: MTI/VEDAC
A VEDAC versenyzői közül Pásztor Bence kalapácsvetésben harmadik, diszkoszvetésben Mozsdényi Dávid második, Strigencz Zalán pedig harmadik lett a veszprémi téli dobó országos bajnokságon szombaton.

Gyurátz Réka és Varga Donát nyerte meg a kalapácsvetést a veszprémi téli dobó országos bajnokságon szombaton. A 26 éves olimpikon Gyurátz második kísérlete repült a legmesszebbre a VEDAC pályáján, idei legjobbjával pedig több mint három méterrel múlta felül a mezőnyt. A viadal eredményközlője szerint a nőknél két szombathelyi csapattársa állhatott még fel a dobogóra, így mindhárom érem a Dobó SE-hez került.

A világ- és Európa-bajnoki bronzérmes Halász Bence távollétében Varga Donát 74 és fél méteres egyéni csúccsal diadalmaskodott a férfiak versenyében.

Mozsdényi Dávid második, Strigencz Zalán harmadik lett diszkoszvetésben - Fotó: VEDACMozsdényi Dávid második, Strigencz Zalán harmadik lett diszkoszvetésben - Fotó: VEDAC

Ami a haziakat illeti, három VEDAC-os érem született a bajnokságon. Pásztor Bence kalapácsvetésben harmadik, diszkoszvetésben Mozsdényi Dávid második, Strigencz Zalán pedig harmadik lett.

vehir.hu
további cikkek
Kétmillió forintnyi sportfejlesztés az iskolákban szabadidősport Kétmillió forintnyi sportfejlesztés az iskolákban A közel 4500 résztvevővel lezajlott Valeo-Rotary Futónap eredményei alapján 2 millió forint értékben adott át hasznos sporteszközöket a Rotary Club Balatonfüred-Veszprém és a VEDAC november 28-án, a Városi Stadion futófolyosóján. Az októberben megrendezett, a VEB2023 által is támogatott „Fuss az Iskoládért!” programon a létszámarányosan legtöbb diákot megmozgató Veszprém vármegyei iskolákat díjazták. 2023. november 30. 22:30 Az eső és a hideg sem szegte kedvüket szabadidősport Az eső és a hideg sem szegte kedvüket Nemesvámoson rendezte meg a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) a mezei futó magyar liga második fordulóját, ahol az esős, őszi idő sem szegte kedvét a futóknak, és több százan vettek részt az eseményen. 2023. november 17. 13:43 Mezei futás Nemesvámoson szabadidősport Mezei futás Nemesvámoson Nemesvámos ad otthont a mezei futó magyar liga második fordulójának, mely egyben a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) idei utolsó nagy versenye. 2023. november 7. 15:42 Sportprogramok a VEB 2023 jegyében VEDAC Sportprogramok a VEB 2023 jegyében Az elmúlt időszakban két kiemelt eseményt is szervezett, a VEB 2023 Európa Kulturális Fővárosa jegyében, a festői Séd-völgyében a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club. 2023. október 27. 11:52

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.