Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 2. Lujza
Veszprém
7°C
2024. március 2. Lujza
Veszprém
7°C

Latinos ritmus kopogott az iskolai könyvtár parkettáján

2023. január 30. 13:39
Koncertet és táncestet szervezett a Tango Misterio a hétvégén a tangó szerelmeseinek és azoknak, akik még csak most ismerkednének a tánccal.

Vörös Eszter Tangó Kvintettjének koncertjével kezdődött a Tango Misterio bálja az Ipari Technikum  könyvtárában szombaton. A fellépést követően Balogi Szilvia és Tatorján József mutatták be a tangót, majd éjfélig tartó táncest következett.

Vörös Eszter kvintettjének koncertjével indult az estVörös Eszter kvintettjének koncertjével indult az est

“A Veszprémi Szakképzési Centrum évek óta törekszik arra, hogy a minőségi oktatás biztosítása mellett a város vérkeringésébe is bekapcsolódjunk” – fogalmazott Pap Máté, a Veszprémi Szakképzési Centrum kancellárja, aki megnyitotta az estet. Elárulta: 2017-ben a nászútján ismerkedett meg a tangóval, ami nagy hatással volt rá és feleségére, Hegedűs Barbara alpolgármesterre is, olyannyira, hogy néhány hónappal ezelőtt tánctanfolyamra is jelentkeztek.

Hegedűs Barbara és Pap MátéHegedűs Barbara és Pap Máté

Az alpolgármester is szólt néhány szót: ő arra hívta fel a figyelmet, hogy Veszprém azért nyerte el az Európa Kulturális Fővárosa címet, mert aktív helyi közösségek működnek a városban – a programsorozat egyik nem titkolt célja is az, hogy ezeket a közösségeket méginkább megerősítsék.

Címlapképünk illusztráció (Preillumination SeTh on Unsplash)

Schöngrundtner Tamás
Szalai Csaba
további cikkek
Azt hittük, a régmúltban kevesebb hús fogyott, de kiderült, hogy tévedtünk Azt hittük, a régmúltban kevesebb hús fogyott, de kiderült, hogy tévedtünk Ezt a cikket eredetileg azzal az a felütéssel indítottuk volna, hogy manapság több húst fogyasztunk, mint a történelem során valaha. Aztán utánanéztünk, és kiderült, hogy ez nem igaz. Ráadásul nemcsak a mennyiség okozott meglepetéseket. tegnap 19:30 Végre egy kiállítás, ahol nem törött cserepekkel teli poros tárolók között bolyongunk Végre egy kiállítás, ahol nem törött cserepekkel teli poros tárolók között bolyongunk Törött és kopott cserepekkel, edényekkel teli poros tárolók, informatívnak beállított, de valójában unalmas molinók. Nem éppen az a kép, ami alapján nagy kedvet kapnánk egy helytörténeti kiállításhoz. Pedig egy város, az otthonunk múltja lehet nagyon izgalmas is, például ha személyes tárgyakon és történeteken keresztül, innovatív módon közelítjük meg. Szerencsére a Laczkó Dezső Múzeum új, Veszprém történelmét bemutató Emlékgép című állandó kiállítása is ilyen lett. tegnap 17:07 Egy boszorkány tündéri cukrászdáról álmodik... de miért kerülik azt az emberek? Kabóca Bábszínház Egy boszorkány tündéri cukrászdáról álmodik... de miért kerülik azt az emberek? Egy boszorkány tündéri cukrászdáról álmodik... de miért kerülik azt az emberek? Amika Éppenitt községben próbál szerencsét az édes sütemények varázslatos világában. Azonban hamarosan kiderül, hogy valami mégsem stimmel... Mi lehet az oka, hogy Amika cukrászdáját senki sem látogatja? A Kabóca Bábszínház legújabb bemutatóját, A boszorkány cukrászdája című tárgyjátékot március 2-től láthatják a nézők. tegnap 15:11 Költséget vetettek, kenyeret törtek közgyűlés Költséget vetettek, kenyeret törtek A ciklus vége előtt néhány hónappal alakult át az ellenzéki térfél; elfogadták a költségvetést; újabb kedvezményekkel bővült a Veszprém kártya. Összefoglalónk a februári közgyűlésről. 2024. február 29. 22:26

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.