Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Latinos ritmus kopogott az iskolai könyvtár parkettáján

2023. január 30. 13:39
Koncertet és táncestet szervezett a Tango Misterio a hétvégén a tangó szerelmeseinek és azoknak, akik még csak most ismerkednének a tánccal.

Vörös Eszter Tangó Kvintettjének koncertjével kezdődött a Tango Misterio bálja az Ipari Technikum  könyvtárában szombaton. A fellépést követően Balogi Szilvia és Tatorján József mutatták be a tangót, majd éjfélig tartó táncest következett.

Vörös Eszter kvintettjének koncertjével indult az estVörös Eszter kvintettjének koncertjével indult az est

“A Veszprémi Szakképzési Centrum évek óta törekszik arra, hogy a minőségi oktatás biztosítása mellett a város vérkeringésébe is bekapcsolódjunk” – fogalmazott Pap Máté, a Veszprémi Szakképzési Centrum kancellárja, aki megnyitotta az estet. Elárulta: 2017-ben a nászútján ismerkedett meg a tangóval, ami nagy hatással volt rá és feleségére, Hegedűs Barbara alpolgármesterre is, olyannyira, hogy néhány hónappal ezelőtt tánctanfolyamra is jelentkeztek.

Hegedűs Barbara és Pap MátéHegedűs Barbara és Pap Máté

Az alpolgármester is szólt néhány szót: ő arra hívta fel a figyelmet, hogy Veszprém azért nyerte el az Európa Kulturális Fővárosa címet, mert aktív helyi közösségek működnek a városban – a programsorozat egyik nem titkolt célja is az, hogy ezeket a közösségeket méginkább megerősítsék.

Címlapképünk illusztráció (Preillumination SeTh on Unsplash)

Schöngrundtner Tamás
Szalai Csaba
további cikkek
Egyszerű emberként az egyszerű embereknek fest lélekkel teli képeket Egyszerű emberként az egyszerű embereknek fest lélekkel teli képeket Utoljára tíz éve volt kiállítása Veszprémben Sápi Margit festőművésznek, most viszont visszatért a dózsavárosi könyvtárba elsősorban Veszprém és Balaton témájú alkotásaival. tegnap 12:00 Veszprém ragyog tovább! Veszprém ragyog tovább! Megnyílt a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programra visszatekintő „Ragyogj tovább! Kétezerhuszonhárom! -  Európa Kulturális Kreatív Régiója: egy évad emlékei, egy évad jövője” című kiállítás a veszprémi Laczkó Dezső Múzeumban. A kreativitás ünnepén 1,5 milliónál is több látogató élvezhette 116 településen 24 műfaj több mint 3600 eseményét. 2024. április 26. 11:34 Májustól megszűnik a fizetős parkolás szombat délelőttönként közgyűlés Májustól megszűnik a fizetős parkolás szombat délelőttönként Beszámolt a rendőrkapitány, ötvenezres támogatást biztosít az önkormányzat az újszülötteknek – ülésezett a képviselő-testület csütörtökön. 2024. április 25. 15:06 A Bátrak Ligája keretein belül mérkőztek meg a fiatalok A Bátrak Ligája keretein belül mérkőztek meg a fiatalok Szerdán a Március 15. úti Sportcsarnok küzdő fiataloktól zengett, akik a Honvédelmi Sportszövetség által életre hívott Bátrak Ligáján vetélkedtek. Az eseményen több általános iskola mintegy száz tanulója versengett. 2024. április 24. 22:37

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.