Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Turizmus kategóriában a veszpreminfo.hu nyerte „Az Év Honlapja 2022” díjat

2023. január 27. 10:47 // Forrás: Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft.
A veszpreminfo.hu - Veszprém városának turisztikai honlapja - nyerte „Az Év Honlapja 2022” díjat, Turizmus kategóriában a Magyar Marketing Szövetség által meghirdetett 2022 évi „Az Év Honlapja” versenyében.

„Az Év Honlapja” felhívásra beérkezett pályázatokat 28 kategóriában díjazták. Az Év Honlapja díj mára egyfajta biztosíték a minőségre. Az elbírálás legfőbb szempontjai között szerepel a design, azaz a honlap vizuális megjelenése, UX – User Experience, azaz a felhasználói elégedettség, maga az élmény, a felhasználói élmény. A döntés során súlyozottan számított, hogy a honlap tartalmi része mennyire támogatja a nevezésben megadott marketing célkitűzés megvalósítását. A nevezők kreativitását, találékonyságát is kiemelten értékelték a bírálat során.

Bérczi Bea, a Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője a díjjalBérczi Bea, a Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője a díjjal

A nyertes veszpreminfo.hu weboldal egyedi tervezésű, a mai látogatói és technológiai elvárásoknak megfelelő, felhasználóbarát menürendszert és aktuális információkat tartalmazó turisztikai portál, mely a desztináció iránt érdeklődőknek egy egységes turisztikai élménytérként mutatja be Veszprémet, Európa 2023-as Kulturális Fővárosát. Kiemelt tartalmak az oldalon a Bakancslista blog, mely a mai utazók autentikus élmények iránti vágyát tükröző  „élj úgy, mint egy helyi” trendhez kapcsolódóan mutatja be a desztinációt és az Élmények minden évszakban célcsoport-orientált csomagajánlatok. Az oldalon könnyen kezelhető, személyre szabott megoldás segítségével éjjel-nappal kényelmesen foglalhatóak csomagmegőrzés és idegenvezetés szolgáltatások is.

A díjat Bérczi Beáta, a Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője, valamint Bodogán-Takács Zsuzsanna, a honlapot fejlesztő – Interword Kft. operatív vezetője vette át.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.