2023. március 29.
//
Auguszta névnap

Turizmus kategóriában a veszpreminfo.hu nyerte „Az Év Honlapja 2022” díjat

2023. január 27. 10:47
Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft.
A veszpreminfo.hu - Veszprém városának turisztikai honlapja - nyerte „Az Év Honlapja 2022” díjat, Turizmus kategóriában a Magyar Marketing Szövetség által meghirdetett 2022 évi „Az Év Honlapja” versenyében.

„Az Év Honlapja” felhívásra beérkezett pályázatokat 28 kategóriában díjazták. Az Év Honlapja díj mára egyfajta biztosíték a minőségre. Az elbírálás legfőbb szempontjai között szerepel a design, azaz a honlap vizuális megjelenése, UX – User Experience, azaz a felhasználói elégedettség, maga az élmény, a felhasználói élmény. A döntés során súlyozottan számított, hogy a honlap tartalmi része mennyire támogatja a nevezésben megadott marketing célkitűzés megvalósítását. A nevezők kreativitását, találékonyságát is kiemelten értékelték a bírálat során.

Bérczi Bea, a Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője a díjjalBérczi Bea, a Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője a díjjal

A nyertes veszpreminfo.hu weboldal egyedi tervezésű, a mai látogatói és technológiai elvárásoknak megfelelő, felhasználóbarát menürendszert és aktuális információkat tartalmazó turisztikai portál, mely a desztináció iránt érdeklődőknek egy egységes turisztikai élménytérként mutatja be Veszprémet, Európa 2023-as Kulturális Fővárosát. Kiemelt tartalmak az oldalon a Bakancslista blog, mely a mai utazók autentikus élmények iránti vágyát tükröző  „élj úgy, mint egy helyi” trendhez kapcsolódóan mutatja be a desztinációt és az Élmények minden évszakban célcsoport-orientált csomagajánlatok. Az oldalon könnyen kezelhető, személyre szabott megoldás segítségével éjjel-nappal kényelmesen foglalhatóak csomagmegőrzés és idegenvezetés szolgáltatások is.

A díjat Bérczi Beáta, a Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője, valamint Bodogán-Takács Zsuzsanna, a honlapot fejlesztő – Interword Kft. operatív vezetője vette át.

vehir.hu

További cikkek

25 ezer dollárt költhetett szerszámokra az Ipari
25 ezer dollárt költhetett szerszámokra az Ipari
Huszonötezet dollárt nyert a Howmet Aerospace Alapítvány pályázatán az Ipari Technikum. Az összegből a mechatronika és gépész szakos diákok képzésében használható szerszámokat vásároltak.
Állt 42 évet
Állt 42 évet
Kedden este búcsúztatót tartottak a V-Busz kollégái, a Haszkovó-fordulóban található 42 éves bódétól dudaszóval köszöntek el.
Huszonegy új autóbuszt állít forgalomba Veszprém vármegyében a Volánbusz
Huszonegy új autóbuszt állít forgalomba Veszprém vármegyében a Volánbusz
Nemcsak a május elsején megjelenő vármegye- és országbérlet hoz jelentős változást Veszprém vármegye közösségi közlekedésében, hanem az a 14 Mercedes-Benz Intouro M és 7 darab Volvo 8900 típusú új autóbusz is, amelyek március végétől, illetve májustól állnak forgalomba a térségben. 2018 óta tartó jármű-fiatalítási programjában a Volánbusz a vármegye állományának már több mint egynegyedét lecserélte, hogy még biztonságosabb és kényelmesebb utazást biztosítson, még hatékonyabban és magasabb színvonalon szolgálja ki az utazási igényeket.
Átadták a felújított sümegi várat
Átadták a felújított sümegi várat
A sümegi vár keleti szárnya 1,1 milliárd forint uniós forrásból újult meg, és vált egész évben látogatható kulturális attrakcióvá.
Együttműködési megállapodást írt alá a Vetési Albert Gimnázium és a Pannon Egyetem
Együttműködési megállapodást írt alá a Vetési Albert Gimnázium és a Pannon Egyetem
A KEHOP-3.2.1-15-2022-00039 azonosítószámú, „A körforgásos gazdaságra vonatkozó elvek gyakorlati alkalmazásának előkészítése egyes hulladéktípusok esetében” című pályázati projekt keretében a Vetési Albert Gimnázium és a Pannon Egyetem együttműködési megállapodást írt alá.