Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
6°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
6°C

Közel háromszáz millió forintból újul meg a Munkacsarnok

2023. január 25. 10:02
A Magyar Kézilabda Szövetségnek köszönhetően önerő nélkül, pályázati forrásból újul meg a Városi Stadionban található sportcsarnok, ahol a kivitelező már meg is kezdte a munkálatokat.

A veszprémi Városi Stadion lassacskán teljes egészében új köntösbe öltözik: Európa legkorszerűbb tornacsarnokának létesítése, a küzdősportkomplexum megnyitása, a dobópálya-, valamint az atlétikapálya felújítása után a szebb időket látott Munkacsarnok fejlesztése is megkezdődött.

A sikeres együttműködésnek köszönhetően a projekt egy fillérjébe sem kerül az önkormányzatnak, a Magyar Kézilabda Szövetség pályázati forrás segítségével biztosítja a szükséges közel háromszáz millió forintot.

A felújítás az alábbi területeket érinti:

  • parketta felszedése, PVC-sportpadló lerakása
  • fix lelátó elbontása, mobil formában való telepítése
  • mászófal leszerelése, kiegészítő sporteszközök cseréje
  • homlokzati ajtók cseréje, gépészeti rendszer fejlesztése
  • elektromos hálózat újratelepítése, világítás korszerűsítése

Ottjártunkkor már javában zajlottak a munkafolyamatok, amelyekről fényképeket is készítettünk.

Simon Dani
Domján Attila
további cikkek
Háromszáz millió forintból újult meg a Városi Stadion sportcsarnoka városfejlesztés Háromszáz millió forintból újult meg a Városi Stadion sportcsarnoka A városvezetőség és a Veszprém Pannon SE (VPSE) összefogásával, sikeres együttműködésének köszönhetően pályázat útján a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) háromszáz millió forintot biztosított a Városi Stadionban található sportcsarnok felújítására, amelynek első szakasza lezárult. 2024. március 6. 13:12 Költségvetés 2024 - az idei esztendő a veszprémiek éve lesz költségvetés Költségvetés 2024 - az idei esztendő a veszprémiek éve lesz „2024 a veszprémiek éve lesz” – hangzott el Porga Gyula polgármestertől hétfő este, amikor az ActiCity-ben bemutatta Veszprém idei költségvetésének sarokpontjait. A büdzsé 43,5 milliárd forintról szól, aminek egyharmada fejlesztésekre fog menni, valamint elindítanak több olyan programot és támogatási rendszert, amelyeket kifejezetten csak a veszprémiek vehetnek majd igénybe. Az idei költségvetés viszont nem csak 2024-ről szól, a polgármesternek ennél hosszabb távú tervei vannak. 2024. február 6. 0:49 Időugrások Veszprémben Időugrások Veszprémben A Google utcakép funkciójának segítségével készített időgépet egy fiatal videós, amiben pár perc alatt egy évtizedet ugrálhatunk az időben Veszprémben. 2023. december 21. 14:48 Befejeződött a József Attila utca felújítása, jövőre pedig több másik helyszínen folytatódik a munka útfelújítás Befejeződött a József Attila utca felújítása, jövőre pedig több másik helyszínen folytatódik a munka Befejeződött a József Attila utca felújítása, de a városban nem állnak meg az útrekonstrukciós munkák, jövőre további helyszíneken folytatják. 2023. december 18. 11:29

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.