Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Emlékdiplomákat vehetettek át jubiláló pedagógusok

2022. december 7. 13:13
Az ötven, hatvan, hatvanöt és hetven éve végzett pedagógusok kedd délelőtt a Városházán vehették át arany, gyémánt, vas és rubin díszokleveleiket.

Brányi Mária alpolgármester üdvözölte az emlékdiplomával kitüntetett pedagógusokat, és egyben megköszönte munkájukat, hogy generációkat neveltek fel és tanítottak meg a jóra, a szépre, az igazra. Hálával tartozunk nekik, akik gondoskodtak a gyerekek lelki, testi és szellemi fejlődéséről – fogalmazott az alpolgármester.

Az emlékdiplomákat Brányi Mária és Sótonyi Mónika önkormányzati képviselő adták át a jubiláló pedagógusoknak.

Arany díszoklevelet vehetett át az ötven éve oklevelet szerzett Botos Zsuzsanna, Cseresznyés Béláné, Ellmann László Jánosné, Fogarasi Istvánné, Imre Frigyesné, Inotai Gyuláné, Kozma Istvánné, Szelényi Géza, Szelényi Gézáné, Varga Sándorné és Vörös Lászlóné. 
A hatvan éve oklevelet szerzett pedagógusok gyémánt diplomát vehettek át, így Pákh László Ferencné (távollétében fia vette át az elismerést) és Tóth József Györgyné. A hatvanöt éve oklevelet szerzett Csaby József Csaba és Dongó Elemér vas díszoklevelet vehettek át. 
Rubin díszoklevelet kapott Horváth Tivadarné, aki hetven éve szerezte meg oklevelét. 

Az ünnepségen közreműködött a Táltos Alapfokú Művészeti Iskola dózsás néptánccsoportja és a Kis-Bakony táncegyüttes. A közönség felcsíki táncokat láthatott, amelyeket Vargáné Földházi Ildikó és Varga István tanítottak be a diákoknak.

Szabó Eszter
Szalai Csaba
további cikkek
Portálunk vendégírója, Kovács Győző meteorológus miniszteri kitüntetést kapott Portálunk vendégírója, Kovács Győző meteorológus miniszteri kitüntetést kapott Miniszteri kitüntetéseket adott át a meteorológiában dolgozó szakembereknek kedden Koncz Zsófia, az Energiaügyi Minisztérium parlamenti államtitkára Budapesten, a HungaroMet székházában, a meteorológia világnapja alkalmából. A díjazottak között ott van Kovács Győző veszprémi helytörténész, meteorológus, portálunk vendégszerzője is. 2024. március 28. 13:34 A „nem átlagos emberek” gáláját tartották pénteken sportgála A „nem átlagos emberek” gáláját tartották pénteken Közel hetven elismerést adtak át a veszprémi sportolóknak az idén nívójában mérföldkövekkel  magasabb szintre emelt veszprémi sportgálán péntek este. Voltak olyan díjazottak is, akiket többször is a színpadra szólítottak, a legidősebb aktív sportoló pedig 90 éves volt. 2023. november 25. 15:02 Cholnoky-díj a Cholnoky-kutatónak Cholnoky-díj a Cholnoky-kutatónak Cholnoky Jenő életművében még ma is vannak felfedezésre váró részek, mondja Rybár Olivér, aki már tizenöt éve kutatja a veszprémi földrajztudós munkásságát és életét, és akit ezért az értékőrző tevékenységéért a nagy elődről elnevezett Cholnoky-emlékdíjjal ismert el a város. 2023. november 1. 12:03 Veszprém vármegye védelméért vehettek át emlékplaketteket Veszprém vármegye védelméért vehettek át emlékplaketteket Október huszonötödikén a Megyeháza Szent István-termében, ünnepélyes keretek között vehették át négyen a kitüntetést Takács Szabolcstól, a Veszprém Vármegyei Területi Védelmi Bizottság elnökétől. 2023. október 27. 12:38

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.