Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Csonka fordulóval zárul a megyei élvonal őszi idénye

2022. december 1. 4:00
Az őszi bajnok Úrkútra és a második Pápára is kötelező feladat vár az első osztályú megyei labdarúgó-bajnokság tizenhatodik fordulójában.

Az utolsó kört rendezik a naptári évben a megyei élvonalban a hétvégén. Noha az előző öt fordulóban csak egyszer tudott nyerni, így is a Tihany az esélyese a Fűzfő elleni szombati mérkőzésnek.

A Zircre – amely legutóbb a Balatonalmádit verte bravúrral – újabb nehéz feladat vár a vendég Sümeg ellen. A Devecserre szintén kemény kilencven perc vár a javítani szándékozó BSE ellen.

Izgalmas meccsekkel érkezik az idei utolsó körIzgalmas meccsekkel érkezik az idei utolsó kör

A nyolcadik Pét és a negyedik Balatonfüredi USC csatája ugyancsak izgalmasnak ígérkezik, s ugyanez elmondható a tizenegyedik Várpalota és a tizenkettedik Szentantalfa összecsapásáról.

A tabella első két helyezettje vasárnap lép pályára. Gyulafirátótra látogat a címvédő, már biztosan őszi bajnok Úrkút. A második Pápa pedig a sereghajtó Magyarpolány ellen zárja a 2022-es évet.

A TIAC és az Ajka Kristály bajnokiját jövő februárra halasztották.

Vehir.hu megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság, 16. forduló:

December 03., szombat, 13.00

Tihanyi FC–Fűzfői AK
Helyszín: Tihanyi Sportpálya

FC Zirc–Sümeg VSE
Helyszín: Zirci Sporttelep

Devecser SE–Balatonalmádi SE
Helyszín: Devecser SE Sporttelep

Péti MTE–Balatonfüredi USC
Helyszín: Péti MTE Sporttelep

Várpalotai BSK–Szentantalfa NVSE
Helyszín: Várpalotai Bányász Sporttelep

December 04., vasárnap, 13.00

Gyulafirátót SE–Úrkút SK
Helyszín: Gyulafirátót Sport Egyesület

Pápai Perutz FC–Klíma-Park Magyarpolány SE
Helyszín: Perutz Stadion

2023. február 18., 14.00 – elhalasztva

TIAC VSE–Ajka Kristály SE
Helyszín: Tapolca Városi Sporttelep

Tabella

Forrás: adatbank.mlsz.huForrás: adatbank.mlsz.hu

vehir.hu
Szalai Csaba
további cikkek
Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik vármegyei foci Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzhetik címvédő riválisukat. tegnap 8:06 A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított vármegyei foci A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó I. osztály elmúlt hétvégéi fordulójában a második helyen álló Balatonfűzfő 1-0-ra nyert Pápán, míg a Tihany 12-0-ra múlta felül a sereghajtó Várpalotát – összefoglaló, képriport. 2024. április 15. 8:56 Pápa–Fűzfő rangadóval folytatódik a vármegyei élvonal vármegyei foci Pápa–Fűzfő rangadóval folytatódik a vármegyei élvonal A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a negyedik pozíciót elfoglaló Pápa a második Fűzfő ellen tervez három pontot szerezni. 2024. április 11. 9:35 Boromisza Dániel irányítja az Úrkút csapatát vármegyei foci Boromisza Dániel irányítja az Úrkút csapatát Az 1. Futsal Club Veszprém egykori alapembere, Boromisza Dániel megbízott játékos-edzőként folytatja pályafutását a Veszprém vármegyei labdarúgó I. osztály címvédője, a jelenlegi listavezető Úrkút csapatánál. 2024. április 10. 12:44

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.