Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2023. december 8. Mária
Veszprém
2°C
2023. december 8. Mária
Veszprém
2°C

Régiós versenyt nyert a VEDAC csapata

2022. november 10. 9:28 // Forrás: VEDAC
Aranyérmet szerzett a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) U10-es alakulata a kölyökből atléta program közép-dunántúli régiós csapatversenyében.

Székesfehérváron rendezték meg a régiós viadalt, ahol a VEDAC több csapattal is részt vett. Az U10-es korosztályban a vegyes kategóriában a VEDAC piros együttese volt a legjobb.

Bajai Médea, Sas Noémi, Kis Zorka, Esső Gergő, Putz Barnabás, Vass Ákos, Kövesi Levente, Horváth Ákos 30 méteres szembe váltófutásban, 30 méteres gát váltófutásban, ritmusszökdelésben, súlylökésben 1 kilogrammos medicinnel és hatperces Cooper-futásban versengtek. A VEDAC narancs csapatában betegségek miatt nem volt meg a nyolc fő, de négyen így is végig csinálták a versenyszámokat: Varga Emma, Petrovich Réka, Markó Letti, Nyári Liliána.

Fotó: Ambrus LászlóFotó: Ambrus László

Az U12-es korcsoportban a VEDAC piros színnel jelölt nyolcasa a második helyen végzett.  Tagok: Németh Flóra, Plander Liza, Szemán Dorka, Varga Szonja, György Kristóf, Morgan Tivadar, Rezeli Márk, Simon Dominik. A VEDAC kék csapata pedig a kilencedik helyen zárt. Itt Vesztergom Hanna, Fuith Kincső, Varga-Leé Viola, Pozsgai Anna, Menyhárt Gábor, Nagy Benedek, Zalavári Zalán, Hegyi Fanni mutathatta meg tudását.

Sajnos a narancs együttesből egy fő lebetegedett, ezért nem értékelték az elért eredményeket. Ettől függetlenül dicséret illeti Veres Nórát, Kocsis Esztert, Szabó Hangát, Zalavári Szonját, Cserháti Ádámot, Bagi Zalánt, Kopácsi Ádámot.

Az U12-esek számára a következő versenyszámokat rendezték meg: 40 méteres gát váltófutás, 50 méteres váltófutás, ritmusszökdelés, súlylökés 2 kg-os medicinlabdával, 7 perces mini Cooper-futás.

Esső András, a gyerekek edzője elmondta, a kicsik és nagyok remekül érezték magukat, ráadásul keményen versenyzett mindenki. Azok is, akiknek végül az eredményét nem értékelték.

vehir.hu
további cikkek
Két veszprémi is rajthoz áll a mezeifutó Eb-n atlétika Két veszprémi is rajthoz áll a mezeifutó Eb-n A kilenc tagú magyar csapatban két veszprémi kiválóság, Kovács Ferenc Soma és Szögi István is rajthoz áll vasárnap Brüsszelben a mezeifutó Európa-bajnokságon. tegnap 13:39 Három bajnoki címet szerzett az SVSE Három bajnoki címet szerzett az SVSE A veszprémi Sportolj Velünk SE három bajnoki címet zsebelt be a mezei futó liga elmúlt hétvégi, utolsó fordulójában. A Szombathelyen rendezett versenyen U14-es kategóriában Kingl Marcell László, az U16-osoknál Szirbek Titus, az U18-asoknál pedig Derdák Sára állhatott fel a dobogó legfelső fokára. 2023. november 29. 20:31 Az eső és a hideg sem szegte kedvüket szabadidősport Az eső és a hideg sem szegte kedvüket Nemesvámoson rendezte meg a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) a mezei futó magyar liga második fordulóját, ahol az esős, őszi idő sem szegte kedvét a futóknak, és több százan vettek részt az eseményen. 2023. november 17. 13:43 A cudar időjárás sem állíthatta meg a veszprémieket SVSE A cudar időjárás sem állíthatta meg a veszprémieket Hiába a hideg, szeles, esős idő, a veszprémi Sportolj Velünk SE atlétáit ez még inkább motiválta a mezei liga legutóbbi versenyén, ahol három bajnoki cím született: Nyemcsok Belián (U8), Schindler Dóra (U10) és Polgár Soma (U12) is a dobogó legfelső fokára állhatott fel. 2023. november 14. 12:23

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.