Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 14. Őrs
Veszprém
24°C
2024. július 14. Őrs
Veszprém
24°C

Elárvult állatoknak szerveztek gyűjtést a simonyisok

2022. október 24. 10:10
A Simonyi Zsigmond Ének-Zenei és Testnevelési Általános Iskola tanulói gyűjtést szerveztek az Állatvédő Egyesület Veszprém menhelylakóinak számára.

Legtöbbször örömmel tölti el az embert, ha egykori tanulmányi intézete felől jó híreket hallhat. Felszínre tör millió kellemes emlék, a barátokkal töltött hosszú esztendők. Az ember talán az általános iskolában tanulja meg a legjobban, hogy mit is jelent a valódi összetartás fogalma.

A veszprémi Simonyi Zsigmond Ének-Zenei és Testnevelési Általános Iskola nemcsak tanulmányi- és sporteredmények tekintetében jár élen a városban. Diákjai rendre az érzelmi fejlettségükről, társadalmi szerepvállalásukról is tanúbizonyságot tesznek: így történt ez a napokban is.

Igaz a mondás: sok kicsi sokra megy!Igaz a mondás: sok kicsi sokra megy!

A gyermekek úgy döntöttek, hogy gyűjtést kezdeményeznek az Állatvédő Egyesület Veszprémnek, amely civil szervezetként hosszú évek óta polgári támogatásokból, adószázalék felajánlásokból tartja fenn magát. Az akció sikerességéért sok-sok simonyis tanuló lelkiismeretesen dolgozott.

A fiatalok az adományokat szülői segítséggel már el is juttatták az állatvédelmi szervezet menhelyére. Kutya- és macskaeledel mellett fertőtlenítő- és tisztítószereket, ruhákat és pórázokat, textileket is sikerült gyűjteni, amelyekért az egyesület kollégái, önkéntesei egyaránt köszönetüket fejezték ki.

„Adj a kevésből, ossz a sokból – végy a végtelenből.”

Simon Dani

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.