Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 2. Zsigmond
Veszprém
15°C
2024. május 2. Zsigmond
Veszprém
15°C

Nyereményjáték szabályzat - Globális Célok a Városokért

2022. október 17. 10:16

1. Alapvető információk

1.1 A nyereményjáték szervezője a Bakony-Balaton Média Kft. (székhelye: 8200 Veszprém, Horgos utca 8) (a továbbiakban: „Szervező“). 

1.2 A nyereményjáték neve “Globális Célok a Városokért Nyereményjáték” (a továbbiakban: “Nyereményjáték”).

1.3 A nyereményjáték 2022. 10.13-tól kezdődik és 2022.11.09-ig tart.

1.4 A nyereményjáték a résztvevők számára ingyenes és nem jár semmilyen vásárlási kötelezettséggel.

2. A nyereményjátékban résztvevő személyek, játékosok

2.1 A nyereményjátékban résztvevő személy természetes személy, aki állandó lakhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkezik Magyarország területén, és részt vesz a Veszprémi 7 Nap-ban megadott vagy a Vehír honlapján lévő nyereményjátékban.

2.2  A játékban minden olyan, 2. pontban említett személy Játékosként részt vehet, aki a megadott e-mail címre a határidő lejártáig beküldi a helyes válaszokat, amennyiben személye az e-mail alapján azonosítható. A Szervező nem vállal felelősséget a névazonosság, vagy a nyertesek azonosításának bármely egyéb hibájából eredő követelésért.

2.3 A Nyereményjáték nyertesei és a helyes válaszok 2022.11.11-én kerülnek közzétételre a Vehir.hu oldalon.

2.4 A Játékból ki vannak zárva a Szervező, valamint a Szervező számára szerződés alapján megbízási, illetőleg vállalkozási tevékenységet kifejtő valamennyi magán- illetőleg jogi személy.

3. Nyereményjáték szabályzat

3.1 A nyereményjáték nyertese a nyereményjátékban részt vevő összes játékos közül sorsolással kerül kiválasztásra, a Veszprémi 7 Nap újságban és a Vehír honlapján megjelent Globális Célok a Városokért cikkek végén található kérdésekre beküldött helyes válaszok alapján.

3.2 A helyes válaszokat a globaliscelok.jatek@gmail.com e-mail címre várjuk, csak az ide beérkezett válaszokat tekinti a Szervező a Nyereményjátékban elfogadottnak.

3.3 A nyereményjátékban való részvételhez kérjük a helyes válaszokkal együtt a nevüket és elérhetőségüket (telefonszám) is adják meg, hogy a nyertesek kihirdetése után fel tudjuk Önökkel venni a kapcsolatot.

3.4 A helyes válaszok beküldési határideje minden cikk megjelenését követő szerda, azaz az alábbi időpontok:

- 2022. október 19. az első beküldési határidő
- 2022. október 26. a második beküldési határidő
- 2022. november 02. a harmadik beküldési határidő
- 2022. november 09. a negyedik beküldési határidő

4. A nyertesek kihirdetése és a díjak átadása

4.1 A nyertesek 5000 Ft értékű Pekedli Szatócsbolt (8200, Veszprém, Rákóczi Ferenc utca 1.) utalványt nyernek.

4.2 Minden megjelent cikk után három nyertes kerül kisorsolásra a helyesen beküldött válaszok után. A cikksorozat és a nyereményjáték lezárása után így összesen 12 nyertest hirdet ki a Szervező.

4.3 A Szervező 2022. novemberben sorsolja ki a nyerteseket. A szervező a nyerteseket kihirdeti a Vehír honlapján, és ezzel egyidejűleg személyes üzenettel lép velük kapcsolatba.

4.4 A nyertes nem jogosult a nyeremény átadására egy másik személy részére; ez azonban nem korlátozza azon jogát, mely szerint a nyereményt elajándékozhatja másik személynek, miután átvette a nyereményét.

5. A nyereményjáték egyéb feltételei

5.1 A játékos a jelen szabályzatban foglalt nyeremény helyett nem követelhet pénzügyi vagy egyéb juttatást a Szervezőtől.

5.2 Bármilyen reklamációról vagy panaszról végérvényesen a Szervező dönt. A Szervező fenntartja magának a jogot kártérítés nélkül a nyereményjáték lerövidítésére, elhalasztására, visszavonására vagy megszüntetésére, illetve a játékszabályzat egyoldalú megváltoztatására vagy kiegészítésére a Nyereményjáték teljes időtartama alatt úgy, hogy a változásokat a Szervező a www.vehir.hu weboldalon közzéteszi, ahol rendelkezésre állnak az érvényes és teljes szabályok.

5.3 A Szervezőnek joga van ellenőrizni a nyereményjátékban való részvétel feltételeit és vita esetén elbírálni és végérvényesen dönteni a nyereményjátékhoz kapcsolódó bármely kérdésben. A Szervező fenntartja magának a jogot, hogy kizárja a játékost a nyereményjátékból vagy a szabályzat megsértése esetén nem adja át számára a nyereményt.

6. A játékos nyilatkozata és hozzájárulása a személyes adatok feldolgozásához

6.1 A nyereményjátékban való részvétellel a játékos önként megadja a Szervezőnek (az üzemeltetőnek a személyes adatok védelméről szóló törvénynek megfelelően) hozzájárulását a nyereményjáték során a Szervezőnek átadott személyes adatainak feldolgozásához, valamint a nyeremények esetleges odaítélésével kapcsolatban, a nyereményjátékban való részvétel céljából, annak értékelése és a nyeremény átadása céljából.

6.2 A játékosnak joga van az üzemeltetőtől hozzáférést kérni az érintett személyes adataihoz, a személyes adatok módosításához, törléséhez, a személyes adatok feldolgozásának korlátozásához, a személyes adatok feldolgozása elleni tiltakozáshoz és a személyes adatok továbbításának jogához.

6.3. Az Üzemeltető a nyertes személyes adatait a nyeremény kiszállításához szükséges mértékben és ideig megőrzi, de legfeljebb 1 hónapig.

vehir.hu
további cikkek
Globális Célok a Városokért Fenntarthatósági felmérés 2022. december 5. 9:42 Egészséges környezet, egészséges társadalom Globális Célok a Városokért Egészséges környezet, egészséges társadalom Veszprém 18 másik európai várossal összefogva életre hívta a Globális Célok a Városokért című projektet, amelynek célja, hogy a globális fenntarthatósági célok helyi megvalósításának tervezési módszerét megismerjék és egymás jó tapasztalatiból merítve tegyenek egy élhető jövőért. A városok fontosak a 17 globális cél elérésében, amik közül hét kiemelt szerepet kapott a veszprémi tervezésben. Cikksorozatunk záró részében a városi ökoszisztémával, a közösségi zöld terekkel és a vízgazdálkodás kérdéseivel foglalkozunk. A cikk végén található kérdésre válaszolva pedig a szerencsések ismét értékes utalványokat nyerhetnek. 2022. november 3. 14:04 A fenntarthatóság felé, minden szempontból! Globális Célok a Városokért A fenntarthatóság felé, minden szempontból! Veszprém és 18 másik európai város arra vállalkozott a Globális Célok a Városokért projektben, hogy közösen ráirányítsák a figyelmet a fenntarthatóság különböző formáira, ezen felül pedig egymás jó példáit megismerve szűkebb környezetükben tegyenek egy szebb és kiszámíthatóbb jövő érdekében. Cikksorozatunk következő részében a városi környezetet vesszük górcső alá Veszprém megoldásain keresztül, de kitekintünk korunk egyik legégetőbb problémája, a klímaváltozás elleni harcra is. Olvasóinknak érdemes figyelmesen olvasni a cikket, hiszen a végén egy kérdés megválaszolásával értékes utalványokat nyerhetnek. 2022. október 28. 6:44 2030 fontos év Európa és az egész Föld szempontjából 2030 fontos év Európa és az egész Föld szempontjából Veszprém 18 másik európai várossal összefogva életre hívta a Globális Célok a Városokért című projektet, amelyben különböző megközelítésekből járják körbe a fenntarthatóság témakörét, hogy egymás jó tapasztalatiból merítve tegyenek egy kiszámíthatóbb és biztonságosabb jövőért. A városok fontosak a 17 globális cél elérésében, amelyek közül hét kiemelt szerepet kapott a veszprémi tervezésben. Cikksorozatunk második része két ilyen területet mutat be: a termelési és fogyasztási szokások tudatosabbá tételét és az egészséges életmód kialakítását. A cikk végén található kérdésre válaszolva a szerencsések érétkes utalványokat nyerhetnek. 2022. október 20. 11:31

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.