Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2023. december 8. Mária
Veszprém
-4°C
2023. december 8. Mária
Veszprém
-4°C

Varga Gréta 8., Csekő Miklós 11. lett az U20-as vb-n

2022. augusztus 5. 7:46 // Forrás: MASZ
Az SVSE kiválósága, Varga Gréta a 8. helyen végzett a 3000 méteres akadályfutás döntőjében a Caliban zajló U20-as atlétikai világbajnokság csütörtöki napján. Ugyanitt a VEDAC kalapácsvetője, Csekő Miklós a 11. helyen zárt.

Az idén felnőtt magyar bajnoki címet ünneplő Varga Gréta (edzője: Tóthné Stupián Anikó) 8. lett a 3000 méteres akadályfutás döntőjében, amit a kenyai Faith Cherotich 9:16.14-gyel nyert meg. A veszprémi SVSE fiatalja 10:18.63-as idővel ért célba úgy, hogy az előtte végző riválisok közül csupán a spanyol Marta Serrano nem afrikai futó volt.

Varga Gréta 11. lett a döntőben - Fotó: MASZVarga Gréta 11. lett a döntőben - Fotó: MASZ

A kalapácsvetés fináléjába bejutó Csekő Miklós (edzői: Zentai Tibor és Dobos Máté) a 11. helyen végzett. A VEDAC dobóatlétája 71,10 méteres dobással zárta a megmérettetést.

Az SVSE tehetsége, Kubasi János ((edzője: Tóthné Stupián Anikó) a táv háromnegyedéig az élen állt előfutamában 800 méteren, amiben végül 1:51.01-gyel ötödikként ért célba. Ezzel összesítésben a 25. helyen zárt.

vehir.hu
további cikkek
Két veszprémi is rajthoz áll a mezeifutó Eb-n atlétika Két veszprémi is rajthoz áll a mezeifutó Eb-n A kilenc tagú magyar csapatban két veszprémi kiválóság, Kovács Ferenc Soma és Szögi István is rajthoz áll vasárnap Brüsszelben a mezeifutó Európa-bajnokságon. tegnap 13:39 Három bajnoki címet szerzett az SVSE Három bajnoki címet szerzett az SVSE A veszprémi Sportolj Velünk SE három bajnoki címet zsebelt be a mezei futó liga elmúlt hétvégi, utolsó fordulójában. A Szombathelyen rendezett versenyen U14-es kategóriában Kingl Marcell László, az U16-osoknál Szirbek Titus, az U18-asoknál pedig Derdák Sára állhatott fel a dobogó legfelső fokára. 2023. november 29. 20:31 Az eső és a hideg sem szegte kedvüket szabadidősport Az eső és a hideg sem szegte kedvüket Nemesvámoson rendezte meg a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) a mezei futó magyar liga második fordulóját, ahol az esős, őszi idő sem szegte kedvét a futóknak, és több százan vettek részt az eseményen. 2023. november 17. 13:43 A cudar időjárás sem állíthatta meg a veszprémieket SVSE A cudar időjárás sem állíthatta meg a veszprémieket Hiába a hideg, szeles, esős idő, a veszprémi Sportolj Velünk SE atlétáit ez még inkább motiválta a mezei liga legutóbbi versenyén, ahol három bajnoki cím született: Nyemcsok Belián (U8), Schindler Dóra (U10) és Polgár Soma (U12) is a dobogó legfelső fokára állhatott fel. 2023. november 14. 12:23

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.