Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Kötelezővé tették a jó kedvet szombaton Csehbányán

2022. július 10. 11:34
Szombaton Csehbányán is falunapot tartottak, ahol a bakonyi település minden generációja jelen volt.

Vadpörköltekkel és zenés produkciókkal is készültek Csehbányán szombaton, amikor megrendezték a település hagyományos falunapját. A gasztronómiai és zenés programok mellett pedig a gyermekeknek kézműves foglalkozásokat és ügyességi akadálypályát is szerveztek.

Az eseményen Csehbánya lakossága szép számmal megjelent, ezt emelte ki Ovádi Péter, országgyűlési képviselő is köszöntőjében, aki egy közösség erejét abban látja, ha egyszerre tudnak együtt ünnepelni a különböző generációk.

A falunap megnyitóján Straub Dávid, Csehbánya polgármestere is köszöntötte a megjelenteket, mint fogalmazott, szombaton kötelező a jó kedv, amikor a hétköznapok fogaskerekéből kiszakadva önfeledten ünnepelhetnek a csehbányaiak.

Ehhez a különböző programok mellett a helyi vadásztársaságok is hozzájárultak, akik szarvas- és vaddisznópörkölttel készültek aznapra.

vehir.hu
Kovács Bálint
további cikkek
Összefogás a tudomány népszerűsítéséért Összefogás a tudomány népszerűsítéséért Tudománynépszerűsítő, kutatási, oktatási és képzési, fejlesztési célból kötött együttműködési megállapodást a Selye János Diáklabor pályázat kapcsán a Pannon Egyetem, a Veszprémi Szakképzési Centrum Ipari Technikum és a Charles River Laboratories Hungary Kft – közölte az egyetem. ma 13:26 Ne sodord veszélybe a vízimadarak életét, ne etesd őket! Ne sodord veszélybe a vízimadarak életét, ne etesd őket! Az utóbbi években egyre növekvő aggodalommal figyeljük a vízimadarak etetésének népszerűségét, mely jelentős ökológiai és egészségügyi kockázatokkal jár. ma 12:03 Addikciók ellen – csellengő fiatalok, drogok, digitális függőség Addikciók ellen – csellengő fiatalok, drogok, digitális függőség A hétfő délelőtti konszenzusos minikonferencia során bemutatták a Kábítószerügyi Egyeztető Fórumok által kezdeményezett fejlesztéseket azok a szakemberek, akik részt vesznek a kábítószerügyi stratégia végrehajtásában. Az eseményen ismertették a KAB-KEF-21-0004 "A KEF-ek fejlesztése Veszprém megyében" pályázat eredményeit is.   ma 12:11 A munkahelyi kávézás hasznosabb, mint gondolnánk A munkahelyi kávézás hasznosabb, mint gondolnánk A munkaidő statisztikájában a kávészünetek látszólag csak kidobott percek a termelékenységből, viszont több kutatás is igazolta már, hogy a munkahelyen elköltött kávék nem csak az egészségre, hanem a munkabírásra is jó hatással van. Persze ebben az esetben is ott villog a mértékletesség piros lámpája. tegnap 13:24

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.