Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C

Veszprémi arany a CSIT Tornász Világjátékon Olaszországban

2022. június 15. 12:40
Gosztolai Szaffi, a veszprémi Magic Fitness versenyzője a hétvégén Olaszországban, Cesenaticoban megrendezett CSIT Tornász Világjátékokon aranyérmet szerzett.

Szaffi két versenyszámban állt a bírák elé és mindenki nagy meglepetésére akrobatikus táncban, a junior korosztály (2009-2006) elsőéveseként, "A", azaz haladó kategóriában a legjobbnak bizonyult.

Az acrodance műfajában a versenyzők, a tánc művészi önkifejezését, akrobatikus elemek beillesztésével teszik még látványosabbá. A zsűri a koreográfia és elemek kivitelezése mellett a versenyzők előadásmódjának természetességét és kifejezőképességét is pontozza.

Szaffinak a 2022-es év, eddig nagyon eredményesnek bizonyult. Itthon, Veszprémben a Connector Nemzetközi Táncfesztiválon, egyéniben is aranyérmet nyert, ahol ráadásként még a fesztivál legkiemelkedőbb versenyzőjének is választották.

A nyár hátralévő része edzőtáborokról és másik nagy szerelméről, az éneklésről fog szólni, amiben a Dal-Ma Musical- és Zenés Színpadon Völler Adél és Módri Györgyi lesz szakmai segítségére.

Elárulta még, hogy különösen várja a közös munka folytatását, a hazai kereskedelmi televíziózás táncos show-műsorainak elismert művészeti vezetőjével, Szabó Tamással.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.