Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Bajnok a Csabrendek!

2022. május 23. 13:46
Két fordulóval az idény vége előtt bebiztosította bajnoki címét a Csabrendek, miután az elmúlt hétvégén 6-0-ra nyert a vendég Somló ellen a megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokságban.

Az elmúlt hétvégén huszonnegyedik köréhez érkezett a Veszprém megyei labdarúgó másodvonal idei kiírása. A Csabrendek annak a reményében lépett pályára vasárnap a vendég Somló ellen, hogyha nyer, akkor a bajnoki címet is behúzza. A hazaiak győzelme egy percig sem forgott veszélyben: a Csabrendek végül 6-0-ra nyert.

A veszprémi Szilágyi DSE háromgólos vereséget szenvedett a vendég Ugod ellen, míg az Öskü otthon tartotta a pontokat a Balatonszepezd ellen (2-0). A Taliándörögd Tihany-Balatonszőlős összecsapáson pedig nem hirdettek győztest (0-0).

CoreComm SI labdarúgó megyei másodvonal, a 24. forduló eredményei:

Szilágyi DSE – Ugod 0-3 (0-2)
Gólszerzők:
Zsirai (9.), Egyed (22.), Kocsis (47.)

Öskü – Balatonszepezd 2-0 (0-0)
Gólszerzők:
Nagy L. (82.), Hulka (90.)

Taliándörögd – Tihany-Balatonszőlős 0-0

Csabrendek – Somló 6-0 (5-0)
Gólszerzők:
Busa (6., 17.), Berkes (28.), Kulman (41.), Vastag (45.), Berkes (88.)

Egy ütközetet elhalasztottak a fordulóban: a Balatonfüredi USC június 5-én látogat majd Alsóörsre.

Így állnak a csapatok:

Tabella forrása: adatbank.mlsz.hu

vehir.hu
további cikkek
Tóparti rangadóval folytatódik a vármegyei küzdelem vármegyei foci Tóparti rangadóval folytatódik a vármegyei küzdelem A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal előttünk álló fordulójában a Balatonalmádi a Balatonfüredi USC-t fogadja, míg a listavezető, címvédő Úrkútra könnyed ütközet vár a sereghajtó Várpalota ellen. tegnap 14:09 Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón vármegyei foci Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi rangadóján 1-1-es döntetlent játszott a listavezető Úrkút az üldöző Fűzfővel – képriport a rangadóról, összefoglaló a forduló eredményeiről. 2024. április 22. 12:21 Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik vármegyei foci Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzhetik címvédő riválisukat. 2024. április 18. 8:06 A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított vármegyei foci A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó I. osztály elmúlt hétvégéi fordulójában a második helyen álló Balatonfűzfő 1-0-ra nyert Pápán, míg a Tihany 12-0-ra múlta felül a sereghajtó Várpalotát – összefoglaló, képriport. 2024. április 15. 8:56

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.