Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Ha hétvégén nyer, bajnok lesz az Úrkút

2022. május 19. 4:00
Az előttünk álló hétvégén utolsó előtti fordulójához érkezik a Veszprém megyei labdarúgó élvonal mezőnye. A listavezető Úrkút szombaton (17.00) Várpalotára látogat; ha a vendégeknek sikerül diadalmaskodniuk, akkor egyúttal a bajnokságot is megnyerik.

Kimondva is hangsúlyos, hogy immár huszonkilencedik köréhez érkezik hétvégén a vehir.hu labdarúgó megyei I. osztály. Izgalomból ezúttal sem lesz hiány: ha az éllovas Úrkút győzni tud szombaton Várpalotán, akkor a bajnoki címet is behúzza, hiszen behozhatatlan előnyre tesz szert a címvédő Tihannyal szemben, amely vasárnap a tóparti riválisánál, Balatonalmádiban vendégeskedik.

A harmadik hely várományosa, a Pét a hetedik pozícióban helyezkedő Ajkát fogadja, míg a Zirc Devecserbe, a Szentantalfa Gyulafirátótra látogat. A házigazda Tapolca a Sümeggel néz majd farkasszemet, míg a Herend a Balatonfűzfő ellen próbálja majd otthon tartani a pontokat.

Komoly izgalmakat tartogat az utolsó előtti forduló (archív fénykép)Komoly izgalmakat tartogat az utolsó előtti forduló (archív fénykép)

VEHIR.HU labdarúgó megyei élvonal, a 29. forduló párosításai:

Május 20., péntek 19.00

Pét – Ajka
Helyszín:
Péti MTE Sporttelep

Május 21., szombat 17.00

Várpalota – Úrkút
Helyszín:
Várpalotai Bányász Sporttelep

Devecser – Zirc
Helyszín:
Devecser SE

Gyulafirátót – Szentantalfa
Helyszín:
Gyulafirátót SE

Tapolca – Sümeg
Helyszín:
Tapolcai Sporttelep

Herend – Balatonfűzfő
Helyszín:
Herendi Porcelán SK

Május 22., vasárnap 17.00

Csetény – Magyarpolány
Helyszín:
Csetényi Sporttelep

Balatonalmádi – Tihany
Helyszín:
Balatonalmádi Sportközpont

Így állnak a csapatok:

Tabella forrása: adatbank.mlsz.hu

vehir.hu
Szalai Csaba
további cikkek
Lang Ádám elképzelhetetlennek tartja, hogy a mostani idényben már ne játsszon klubjában labdarúgás Lang Ádám elképzelhetetlennek tartja, hogy a mostani idényben már ne játsszon klubjában Elképzelhetetlennek tartja, hogy a mostani idényben már ne lépjen pályára ciprusi klubcsapatában Lang Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott védője, aki március végén szenvedett lábközépcsont-repedést egy edzésen. tegnap 23:21 Tóparti rangadóval folytatódik a vármegyei küzdelem vármegyei foci Tóparti rangadóval folytatódik a vármegyei küzdelem A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal előttünk álló fordulójában a Balatonalmádi a Balatonfüredi USC-t fogadja, míg a listavezető, címvédő Úrkútra könnyed ütközet vár a sereghajtó Várpalota ellen. 2024. április 25. 14:09 EURO-2024: kijelölték a játékvezetőket labdarúgás EURO-2024: kijelölték a játékvezetőket Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) kedden nyilvánosságra hozta a nyári, németországi kontinensviadalon mérkőzéseket vezető bírók névsorát, amelyben a romániai magyar Kovács István is megtalálható. 2024. április 24. 8:45 Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón vármegyei foci Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi rangadóján 1-1-es döntetlent játszott a listavezető Úrkút az üldöző Fűzfővel – képriport a rangadóról, összefoglaló a forduló eredményeiről. 2024. április 22. 12:21

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.