Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
14°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
14°C

Beleszólnak saját jövőjükbe

2022. április 21. 15:31
Az Egyetem E épületében ülésezett szerda délután az Ifjúsági Kerekasztal.

A szervezetet azért hozták létre 2020-ban, hogy a fiataloknak lehetőségük legyen véleményt formálni, beleszólni az őket érintő döntésekbe, találkozhassanak, együtt gondolkozhassanak a döntéshozókkal – vázolt a kerekasztal céljait Hegedűs Barbara alpolgármester, aki maga is részt vett az informális keretek között zajló egyeztetésen. 

A szerda délutáni találkozó során a résztvevők játékos, kötetlen formában ismerkedtek meg egymással, majd átbeszélték az Európa Ifjúsági Fővárosa pályázat részére összegyűjtött ötleteket, értékelték azokat, és megkeresték azokat a súlypontokat, amelyek mentén a város jövőbeli, a fiatalokat érintő döntései születhetnek.

vehir.hu
Domján Attila
további cikkek
Elkezdődött a Szent István utca felújítása, az autósoknak érdemes a völgyhídon kikerülni a szakaszt útfelújítás Elkezdődött a Szent István utca felújítása, az autósoknak érdemes a völgyhídon kikerülni a szakaszt A város megoldja a csapadékvíz elvezetését, felújítják a járdát, a közvilágítást, felfestik a parkolóhelyeket és persze új burkolatot is kap a Szent István utca közel félkilométeres szakaszon. A nagyobb lezárások jövő héten kezdődnek, a munkákkal pedig szeptemberig végeznek teljesen – tudtuk meg a csütörtök délután tartott sajtótájékoztatón Hegedűs Barbara alpolgármestertől. 2024. március 21. 16:02 Ingyenes lesz a jogosítvány megszerzése a középiskolásoknak Ingyenes lesz a jogosítvány megszerzése a középiskolásoknak A magyar kormány legújabb fiatalokat támogató intézkedése szeptember 1-től lépérvénybe. 2024. március 14. 12:35 Megkezdődik a Veszprémvölgyi utca felújítása útfelújítás Megkezdődik a Veszprémvölgyi utca felújítása Március 18-án felvonul a kivitelező, és megkezdi a Veszprémvölgyi utca felújítását. Az utcába csak a lakók hajthatnak be a munkálatok ideje alatt. 2024. március 13. 13:18 Abszolút többséggel megszavazták a VEDIÖK új elnökségét közélet Abszolút többséggel megszavazták a VEDIÖK új elnökségét A Veszprémi Diák- és Ifjúsági Önkormányzat tisztújítását hétfő délelőtt tartották a Városháza Kossuth-termében, ahol a tagok abszolút többséggel megszavazták az új elnökséget Gazgyik Dominik és Takáts Máté személyében.   2024. március 11. 15:25

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.