Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2023. december 3. Ferenc
Veszprém
-2°C
2023. december 3. Ferenc
Veszprém
-2°C

Hegedűs Barbara: nyugati példák mutatják, hogy lobbicsoportok fókuszálnak a gyermekek összezavarására

2022. március 18. 11:33
Már rég nem az elfogadásról van szó, hanem a gyermekek összezavarásáról, átalakításáról és megnyomorításáról, ezért reagálnunk kell- mondta Hegedűs Barbara alpolgármester a gyermekvédelmi népszavazás kapcsán pénteken Veszprémben.

Április 3-án nem csak országgyűlési választások lesznek, hanem gyermekeink jövőjéről is dönthetünk- mondta Hegedűs Barbara (Fidesz-KDNP) alpolgármester sajótájékoztató keretében péntek délelőtt a gyermekvédelmi népszavazás kapcsán.

Mint kiemelte, a kormány a családra erőforrásként, értékként és a jövő zálogaként tekint, ezért támogatja politikájával őket 2010 óta. - A CSOK, az SZJA visszatérítés, az adómentesség, a fiatal házasok támogatása, mind fontos eszközök a családok megerősítésében, de – mint hozzátette - a destruktív törekvésekkel szemben van, amikor a jog eszközeivel is meg kell védeni a család intézményét és a gyermekeket.

Hegedűs szerint felmerülhet a kérdés, hogy miért kell törvényt hozni, majd népszavazást tartani arról, hogy nem lehet LMBTQ érzékenyítést tartani a gyerekeknek. Úgy látja, nyugati példák bizonyítják, hogy vannak olyan lobbicsoportok, amelyek kifejezetten a gyerekekre fókuszálnak és kétgyermekes anyaként azt gondolja, erre reagálni kell.

Hegedűs Barbara alpolgármester a 2022. március 18-án tartott sajtótájékoztatón Veszprémben.Hegedűs Barbara alpolgármester a 2022. március 18-án tartott sajtótájékoztatón Veszprémben.

- Már rég nem az elfogadásról van szó, hanem a gyerekek összezavarásáról, átalakításáról, megnyomorításáról. A nyugati kulturális baloldal úgy támadja a hagyományos családmodellt, hogy a család fogalmát igyekszik erodálni. Ennek legfőbb eszköze az úgynevezett LMBTQ-lobbi és a genderpropaganda. Ők gyakran kifejezetten gyermekeinket veszik célba-hangsúlyozta. A kormány úgy gondolja, hogy a gyermekek neveléséről Magyarországon nem a brüsszeli elitnek és a lobbicsoportoknak, hanem a szülőknek kell dönteniük, ezért tart 15 nap múlva népszavazást.

-Szerencsére nálunk még nem a mindennapok része a genderlobbi megjelenése a gyermekek között, de Nyugaton már több országban kikerült a szülők felügyelete alól a gyermekeik nevelése, felvilágosítása. Mi még dönthetünk arról, hogy milyen jövőjük legyen a gyermekeinknek- mondta, majd hozzátette: a Fidesz-KDNP véleménye az, hogy gyermekeink nevelése, ideértve a szexuális nevelés kérdését is, a szülők felügyeletével valósulhat meg. A párt szerint a szülők kizárólagos joga kell, hogy kegyen, hogyan nevelik saját gyermekeiket.

Az alpolgármester szerint nem hagyhatjuk, hogy a liberális ideológiát valló divatos mozgalmak önhatalmúlag a saját képükre formálják a világot. -Az egyre bizonytalanabbá váló világban a gyermekeknek biztos fogódzókra van szükségük, nem az elbizonytalanodás erősítésére, saját maguk megkérdőjelezésére, és ezért fontos, hogy az április 3-i népszavazáson minél többen éljünk demokratikus jogunkkal, és mondjuk el véleményünket.

Ge. Á.
Domján Attila
további cikkek
Támogatja és visszavárja a fiatalokat Veszprém fiatalok Támogatja és visszavárja a fiatalokat Veszprém Öt olyan fiatal részesült a város ösztöndíjában, akiket állandó lakhelyük Veszprémhez köti, de jelenleg egyetemi tanulmányaikat nem itt végzik. 2023. november 19. 15:05 Megújul a veszprémiek egyik kedvenc játszótere Megújul a veszprémiek egyik kedvenc játszótere Megkezdődtek a felújítási munkálatok a Szerelem-szigetnél található Rézsűs játszótérnél, amelyet még 2010-ben alakítottak ki, és amely a veszprémi családok egyik kedvenc játszóterévé vált, hiszen elhelyezkedése rendkívül kedvező, közvetlenül a Séd-patak mentén található, csupán ötperces sétára a legközelebbi ingyenes parkolótól.   2023. november 6. 22:04 Átadták a Szupermenzát a Báthoryban Átadták a Szupermenzát a Báthoryban Negyvenmilliós beruházás keretein belül újult meg a Veszprémi Báthory István Sportiskolai Általános Iskola menzája, méghozzá a Hungast cégcsoportnak köszönhetően.   2023. október 20. 15:26 Veszprém is képviseltette magát az ENSZ által szervezett Polgármesterek Fórumán Veszprém is képviseltette magát az ENSZ által szervezett Polgármesterek Fórumán 2023. október 2. és 3. között rendezték meg a III. Polgármesterek Fórumát az Egyesült Nemzetek Szervezete UNECE, azaz az ENSZ Európai Gazdasági Bizottság szervezésében. Az eseményen Hegedűs Barbara, Veszprém alpolgármestere képviselte Veszprémet és hazánkat egyaránt. 2023. október 12. 22:06

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.