Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Orbán: elítéljük Oroszország katonai fellépését

2022. február 24. 14:06
A miniszterelnök a közösségi médiában közzétett videóüzenetben fejtette ki álláspontját.

Szövetségeseinkkel, a NATO-val és az Európai Unióval közösen elítéljük Oroszország katonai fellépését – mondta a közösségi médiában közzétett videójában Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön. Mint mondta, ma vésztanácskozást tartanak Brüsszelben, és úgy látja, fenntartható az európai egység, közös lépésekre szánjuk el magunkat.

Hozzátette: Magyarországnak ki kell maradnia a katonai konfliktusból, mert a legfontosabb a magyar emberek biztonsága, ezért sem katonákat, sem katonai eszközöket nem küldünk Ukrajnába. A kormány azonban kész humanitárius segítséget nyújtani, felkészültünk a feltehetően megnövekvő számú háborús menekültek ellátására.

vehir.hu
további cikkek
Négy újabb Gripennel erősödik a Magyar Honvédség Négy újabb Gripennel erősödik a Magyar Honvédség A Honvédelmi Minisztérium közleményében azt írta, Magyarország megnövekedett külföldi szerepvállalása és a megváltozott biztonsági környezet miatt szükségessé vált a légierő harcászati repülő képességének továbbfejlesztése. ma 13:48 Hétfőn választ államfőt a parlament Hétfőn választ államfőt a parlament A köztársasági elnököt február 26-án választja meg az Országgyűlés - közölte Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a házbizottság pénteki ülését követően a Facebookon. ma 13:01 A show-nak vége, jöhet egy régi-új korszak Hétvezér A show-nak vége, jöhet egy régi-új korszak Novák Katalin lemondásával elvesztett valamit a politikai közélet, amit Sulyok Tamás valószínűleg sosem fog tudni pótolni. Cserébe ő képes adni valamit, amit viszont Novák nem tudott volna. Sólyom László szellemisége újra bejárhatja a Sándor-palota termeit, miközben a politikai show-tól elbúcsúzhatunk. Véleménycikk a csütörtöki balatonalmádi bejelentésről. ma 14:17 Példaértékű és áldozatkész munkájukért díjazták az ápolókat közélet Példaértékű és áldozatkész munkájukért díjazták az ápolókat 2014 óta hivatalosan is február 19. a magyar ápolók napja, annak emlékére, hogy ezen a napon született Magyarország első főápolója, a hazai ápolás fejlődésének kiemelkedő alakja, Kossuth Zsuzsanna. A jeles nap alkalmából a Veszprém Vármegyei Csolnoky Ferenc Kórház egy rövid ünnepség keretei közt köszöntötte egészségügyi szakdolgozóit és ismerte el mindennapos áldozatos munkájukat.   ma 11:22

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.