Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Mel Gibson Veszprémben győzte le az éhségét

2022. február 23. 20:44
A Halálos fegyver sztárja és még sok másik hollywoodi sikerfilm főszereplője, Mel Gibson Veszprémben járt, azon belül is a Fricskában ebédelt meg. A színész a John Wick-sorozat legújabb része, a The Continental forgatása miatt tartózkodik Magyarországon.

A film egyik forgatási helyszíne az inotai erőmű, ahol egyébként számos másik hollywoodi produkciót, legutóbb például a Jennifer Lawrence főszereplésével készült Vörös veréb néhány jelenetét is készítették.

Mel Gibson most az egyik forgatási szünetben döntött úgy, hogy felkeresi a közeli népszerű vendéglátóhelyeket, így jutott el Veszprémbe, a Fricskába is.

Az éttrem közösségi médiában is közzétett egy posztot, ahol a színészlegenda a Fricska csapatával állt össze egy közös képre és ahogy írták: „nagy megtiszteltetés a Fricskának, nagy öröm a csapatnak, hogy Mel Gibson beugrott hozzánk ebédelni, és nagy boldogság, hogy egy közös képen összeállt a kollégákkal. Várjuk vissza szeretettel, mert a szabadnapos fricskások most nagyon szomorúak!”

Fotó: Fricska étteremlakás Facebook-oldalFotó: Fricska étteremlakás Facebook-oldal

Ugyancsak a Facebookon tette közzé a Jásdi Borterasz azt a képet, ahol szintén Mel Gibson látható, úgy látszik a veszprémi kirándulás után a helyi borokkal is megismerkedett a színész.

Fotó: Jásdi Borterasz Facebook-oldalFotó: Jásdi Borterasz Facebook-oldal

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.