Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Orbán Viktor: Magyarországnak ebből a konfliktusból ki kell maradnia!

2022. február 23. 17:31 // Forrás: MTI
Orbán Viktor miniszterelnök szerdán látogatást tett a Magyar Honvédség Integrált Műveleti Központjában, ahol Benkő Tibor honvédelmi miniszterrel együtt találkozott azokkal a katonatisztekkel, akik Magyarország biztonságát garantálják parancsnoki munkájukkal.

A látogatás után a kormányfő arról beszélt, hogy a helyzet továbbra is komoly, feszült, mindent meg kell tenni a háború elkerülése érdekében. Magyarországnak ebből a katonai konfliktusból ki kell maradnia; Magyarország biztonsága a legfontosabb - szögezte le.

Orbán Viktor ennek megfelelően visszautasította azokat a baloldali javaslatokat, amelyek katonák és fegyverek Ukrajnába küldéséről szólnak. A látogatásról készült videót a miniszterelnök teljes nyilatkozatával Orbán Viktor közösségi oldalán teszik közzé.

vehir.hu
további cikkek
Lezuhant egy magángép Oroszországban, az utaslistán Jevgenyij Prigozsin is szerepelt Lezuhant egy magángép Oroszországban, az utaslistán Jevgenyij Prigozsin is szerepelt Lezuhant egy magánrepülő szerdán az oroszországi Tver megyében, az orosz hatóságok tájékoztatása szerint az utaslistán Jevgenyij Prigozsin, a Wagner katonai magánvállalat alapítójának neve is szerepelt. 2023. augusztus 23. 20:42 Az elemzők legyenek szerények, a háborúban nem lehet a logikára alapozni! Az elemzők legyenek szerények, a háborúban nem lehet a logikára alapozni! Naponta kapunk helyzetjelentést az ukrán frontról, de vajon tényleg az történik a háborús övezetben, amit a híradásokban látunk? Buda Péter nemzetbiztonsági szakértő szerint korántsem. Ahogy a harcban álló felek következő lépéseit sem lehet logikus érvek alapján kikövetkeztetni. A valóság megismerésére viszont van egy módszer, amiről Veszprémben beszélt az ismert elemző. 2023. július 28. 9:09 Ők állnak az ukrán háború ál-háborúja mögött Ők állnak az ukrán háború ál-háborúja mögött Hogyan lett egy börtönviselt hot dog-árusból a legnagyobb orosz magánhadsereg tulajdonosa? Kik alkotják a titokzatos Wagner-csoportot, akiknek a létszáma megközelíti Veszprém teljes lakosságát? Kitől kapják a parancsot és hány helyen vannak jelen a világon? Cikkünkben bemutatjuk a Wagner-csoportot és annak vezetőjét, Jevgenyij Prigozsint, akinek rövid, egynapos ál-háborúja borzolta a kedélyeket az elmúlt hétvégén Oroszországban. 2023. június 26. 16:16 Moszkva ellen fordult az orosz Wagner zsoldoscsoport Moszkva ellen fordult az orosz Wagner zsoldoscsoport Szombaton elfoglalták a dél-oroszországi Rosztov városát és Moszkva felé indultak a Wagner zsoldoscsoport csapatai. 2023. június 24. 13:29

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.