Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Komárom-Esztergom megye válogatottja jutott az országos döntőbe

2022. január 24. 17:17
A megyei amatőr labdarúgó-válogatottak hétvégén rendezett régiós megmérettetésén a veszprémi alakulat a harmadik helyen végzett, így nem jutott be az országos fináléba.

Január 22. és 23. között Balatonfüred és Tihany városa biztosított otthont a megyei amatőr labdarúgó-válogatottak tornájának, amelyen az észak-nyugati régió gárdái vívtak meg egymással az országos döntőbe jutásért.

A Veszprém megyei férfi labdarúgó-válogatottat Szabó Zoltán és Gunther Zsolt irányította. A behívott játékosok között csak olyan sportemberek szerepelhettek, akik korábban nem rendelkeztek profi szerződéssel, illetve nem játszottak az NB I-ben.

Fotó: MLSZFotó: MLSZ

A veszprémiek szombaton Komárom együttesével találkoztak Tihanyban, ahol 0-0-s egál született. Aznap délután Balatonfüreden is pályára lépett megyénk alakulata: a zalaiakat végül 2-1-re múlták felül a bakonyiak, akik másnap délelőtt a vasiak ellen 2-0-s sikert arattak.

A csoport nagyon kiegyenlített játékot hozott: egészen az utolsó mérkőzésig megjósolhatatlan volt a végső győztes kiléte. Vasárnap délután a győriek vártak a veszprémiekre: előbbiek örülhettek, ugyanis a mérkőzés 4-1-re zárult a mosoniak javára.

Fotó: MLSZFotó: MLSZ

Veszprém megye válogatottja azonos pontszámmal végzett a második helyezett győriekkel, ám a rosszabb gólkülönbség következtében a Gunther-Szabó páros irányította gárda harmadikként zárt. Finta Péter, a megyei szövetség vezetője hangsúlyozta, büszke a veszprémi válogatottra, amelynek stábja, valamint játékoskerete is férfias küzdelmet vívott.

A Balatonalmádiban rendezendő februári országos döntőbe végül Komárom-Esztergom megye válogatottja jutott.

A csoport végeredménye:

Simon Dani
további cikkek
Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik vármegyei foci Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzhetik címvédő riválisukat. tegnap 8:06 A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított vármegyei foci A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó I. osztály elmúlt hétvégéi fordulójában a második helyen álló Balatonfűzfő 1-0-ra nyert Pápán, míg a Tihany 12-0-ra múlta felül a sereghajtó Várpalotát – összefoglaló, képriport. 2024. április 15. 8:56 Pápa–Fűzfő rangadóval folytatódik a vármegyei élvonal vármegyei foci Pápa–Fűzfő rangadóval folytatódik a vármegyei élvonal A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a negyedik pozíciót elfoglaló Pápa a második Fűzfő ellen tervez három pontot szerezni. 2024. április 11. 9:35 Boromisza Dániel irányítja az Úrkút csapatát vármegyei foci Boromisza Dániel irányítja az Úrkút csapatát Az 1. Futsal Club Veszprém egykori alapembere, Boromisza Dániel megbízott játékos-edzőként folytatja pályafutását a Veszprém vármegyei labdarúgó I. osztály címvédője, a jelenlegi listavezető Úrkút csapatánál. 2024. április 10. 12:44

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.