Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
8°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
8°C

Összecsapnak a megyei válogatottak!

2022. január 19. 4:00
Január 22. és 23. között Balatonfüred és Tihany városa fog otthont biztosítani a megyei amatőr labdarúgó-válogatottak országos tornájának, amelyen az észak-nyugati régió gárdái vívnak majd meg a végső döntőbe való bekerülésért.

A Veszprém megyei férfi labdarúgó-válogatottat Szabó Zoltán és Gunther Zsolt irányítja, míg a technikai vezető Czvetkó József, a masszőr pedig Görgics Kálmán lett. A behívott játékosok között csak olyan sportemberek szerepelhetnek, akik korábban nem rendelkeztek profi szerződéssel, illetve nem szerepeltek az NB I-ben.

A január végén Tihanyban és Füreden rendezendő régiós küzdelmek előtt Finta Péter, a megyei szövetség vezetője lapunknak elmondta, nagyszerű stáb és kiemelkedő teljesítőképességű játékosok alkotják a veszprémi csapatot, amelyben erősen bízik.

Kedden este a megyei válogatott második közös edzésén is túl volt: a harmincfős keretet a stáb a napokban huszonkettőre fogja szűkíteni. A hétvége folyamán, szombaton és vasárnap is két-két mérkőzést fog vívni a veszprémi válogatott.

A kedd esti összetartásra a TIAC vezetősége négy behívott saját játékosát nem engedte el. A megyei szövetség bízik benne, hogy a régiós megmérettetésig jobb beálátásra térnek a tapolcaiak és nem fosztják meg a labdarúgókat a lehetőségtől.

Előbbi napon Komárom csapatával találkoznak (12.30) Tihanyban, majd Zalával (15.30) Balatonfüreden. Vasárnap a veszprémiek Füreden fognak kezdeni (10.00) Vas megye ellen, majd ott is zárják a tornát (11.30) a győriek ellen.

A két évvel ezelőtti megmérettetésen megyénk alakulata az országos döntőben második helyezést ért el. A cél ezúttal is a hasonlóan nívós szereplés: ha veszprémieknek sikerülni a végső finálét is megnyerniük (amelyet februárban Balatonalmádiban rendeznek majd), akkor Spanyolországban hazánkat is képviselhetnék a későbbiekben egy kontinensviadalon.

Veszprém megye harmincfős kerete:

Kapusok:
Kádár Balázs        
Dróth Levente        

Mezőnyjátékosok :       
Dévényi márk        
Ambrus Kristóf        
Reizinger Bence        
Szabó Dániel        
Király Dávid        
Lang István        
Szabó Kornél        
Tóth Marcell        
Jánó Marcell        
Henn Márk        
Mékli Alex Miksa        
Udvardi Mózes        
Papp Róbert        
Magyar Patrik        
Nagy Richard        
Simon Benjamin        
Szakonyi Stefán        
Szarka Martin        
Zágor Máté        
Nemes Ádám        
Horváth Ákos        
Kungl Ákos        
Pap Adrián        
Varga Zsolt        
Új Tamás        

Simon Dani

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.